Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 21:18

Adapazarı Kızılay Kadınlarından Kan Bağışı Etkinliği

Kızılay Haftası ve Cumhuriyetin 100. Yılı dolayısıyla Adapazarı Kızılay Şubesi Kadın Kolları tarafından ‘Kan Bağışı’ etkinliği düzenlendi. Cumhuriyet Kadınları ve vatandaşlar kan bağışına yoğun ilgi gösterdi. Kızılay Haftası sebebiyle Adapazarı’nda farkındalık yaratmayı amaçlayan ‘Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kadınları olarak yüzlerce ünite kan bağışlıyoruz.’ ‘1 ünite kan 3 can’ kurtarır sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte yüzlerce ünite kan bağışlandı. HABERİN AYRINTILARI VE GÜNÜN FOTOĞRAFLARI...

YEREL
Giriş Tarihi : 02-11-2023 16:58   Güncelleme : 02-11-2023 17:00
Adapazarı Kızılay Kadınlarından Kan Bağışı Etkinliği

Adapazarı Kızılay Kadın Kolları Başkanı Tuğba Boz önderliğinde Demokrasi Meydanı’ndaki Kızılay Kan Merkezinde düzenlenen etkinlikte kan bağışının öneminin toplumun tüm kesimlerine kazandırılmasının hedeflendiği belirtildi. Etkinliğe; Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve eşi Filiz Yüce, Adapazarı Belediyesi Başkanı Mutlu Işıksu’nun eşi Elveda Işıksu, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Nilgün Akman, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Gençlik Kolları, Siyasi Partilerin Kadın Başkanları, çok sayıda STK Başkanı ve temsilcileri, Kızılay Sakarya Şube Başkanı Cevdet Koç, Kızılay Adapazarı Şube Başkanı Hayrettin Uçkaç, Kadın Muhtarlar, İş insanları,  çok sayıda Kızılay gönüllüsü ve bağışçıları katıldı.

 

Kan bağışının hayat kurtaran öneminin vurgulandığı etkinlikle ilgili olarak bilgi veren Adapazarı Kızılay Kadın Kolları Başkanı Tuğba Boz; “Kızılay Haftası kapsamında Kadın Kolları olarak Sakarya’nın Kadınları başta olmak üzere tüm vatandaşlarımıza yönelik olarak düzenlediğimiz etkinliğimize destek veren tüm kurum ve kuruluşlara, Kızılay Gönüllüsü vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

İnsanların birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularının en güçlü göstergesi olan Kızılay'ın destekçilerinin sürekli arttığını dile getiren Kızılay Adapazarı Şube Başkanı Hayrettin Uçkaç tüm Kızılay gönüllülerine, bağışçılarına ve etkinliğe teşrif eden misafirlere Kızılay Ailesi adına teşekkürlerini iletti.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR