Fısıltı HABERLERİ
HV
28 MART Perşembe 23:30
1 Advert

Ali Çevlik; Filminin Muhteşem Galası 29 Aralık 2022 İstanbul Beyoğlu atlas sinemasında yapıldı.

Yapımcılığını Beyrut Film'in, Yönetmenliğini Mahmut Baldemir'in üstlendiği "Ali Çevlik"in başrollerinde Erkan Bektaş, Sefa Zengin, Ulfi Dağcı ve Şevki Altunbüken yer alıyor. Doğu'nun bütün renklerini içinde barındıran film, aynı zamanda Bingöl'ün tüm ilçelerinde geçen ilk sinema filmi olma özelliği de taşıyor.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 31-12-2022 09:17
Ali Çevlik; Filminin Muhteşem Galası 29 Aralık 2022 İstanbul Beyoğlu atlas sinemasında yapıldı.

Yapımcılığını Baran MAYDA,nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mahmut BALDEMİR,in oturduğu başrollerinde Erkan BEKTAŞ, Sefa ZENGİN, Seher KILIÇ, Ulfi DAĞCI , Fevzi BERDİBEK, Cevdet YILMAZ ,ın rol aldığı Ali ÇEVLİK filminin İstanbul galası dün akşam Beyoğlu atlas sinemasında gerçekleştirildi. Galaya usta oyuncu Erol TAŞCI,  Bingöl belediye başkanı Erdal ARIKAN, Bakan Cevdet YILMAZ ,  Ak Parti Bingöl milletvekili Fevzi BERDİBEK .  Beyoğlu belediye başkanı Haydar Ali YILDIZ,  Dünya markalar derneği markalaşma direktörü Zuhal ADIGÜZEL ve başarılı estetisyen Rukiye KODAK onur konuğu olarak katılan isimler arasındaydı. 

Doğu'ya karşı önyargıları olan ve Paris' e gitmek için gün sayan Sinan Cevahir, hem eski bir boks şampiyonu hem de yeni bir antrenördür. Kulübün ona sağladığı imkanlarla lüks bir hayat yaşarken, başkanın aldığı kararla iki seçenek arasında kalır: Ya bu imkanlardan vazgeçecek ya da kulübün atıl olan Bingöl şubesinden bir şampiyon adayı boksör çıkaracaktır. Kader ağlarını farklı örer, şampiyonu ararken, aynı zamanda kendisini de bulur.

Konsept danışmanlığını Bingöl milletvekili ve Plan Bütçe Komisyon Başkanı Cevdet Yılmaz' ın yaptığı "Ali Çevlik", 29 Aralık Perşembe günü Beyoğlu Atlas Sineması'nda galasını yapıldı, 30 Aralık Cuma günü özel gösterimle Bingöllülerin karşısına çıkacak. "Ali Çevlik", 30 Aralık Cuma günü tüm Türkiye'de vizyona girdi ve şampiyonun hikayesİ BAŞLADI.

Ali  Çevlik filminin HİKAYESİ

Ali Çevlik, atıl duran bir şubeden şampiyon adayı bir boksör çıkarmaya çalışan eski bir boks şampiyonunun hikayesini konu ediyor.

Sinan Cevahir, eski bir boks şampiyonu ve antrenördür. Kulüp başkanının aldığı ani bir karar Sinan'ın hayatını derinden etkiler. Başkan, uzun süredir atıl olan Bingöl şubesinden, şampiyon adayı bir boksör çıkarılmasını ister. Bu amaç doğrultusunda Sinan, kendisini zorlu bir maceranın içinde bulur.

Fısıltı Haberleri: Semra TEKİN Fotoğraf: Görkem EMGEN

 

 

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR