Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 22:11

Arifiye Belediye Başkanları Arasında Güçlü Aday Adayı Remzi Adıyaman Kimdir?

AK Parti Arifiye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladığı günden itibaren yoğun bir program yürüten Remzi Adıyaman, çalışmaları hakkında açıklama yaptı. Arifiyelilerin desteğiyle bu yola çıktığını belirten Adıyaman, “Doğru projeler kapsamında gerekli adımlar atarak ilçemize hizmet etmek istiyorum” dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 20-12-2023 14:04   Güncelleme : 21-12-2023 10:45
Arifiye Belediye Başkanları Arasında Güçlü  Aday Adayı  Remzi Adıyaman Kimdir?

Arifiye’nin potansiyelinin yüksek olduğunu ve kendi kendine yetebilen bir ilçe haline geleceğini vurgulayan Adıyaman; “Arifiye’nin ihtiyaçlarını bilerek hareket ediyor bu doğrultuda projelerimizi şekillendiriyoruz. Arifiye’ye yük olmaya değil yükünü almaya geliyoruz. Halkın teveccühü ile bu yola çıktık yine onların desteğiyle ve katılımcı belediyecilik anlayışıyla Arifiye’mize hizmet etmek istiyoruz. Bu anlayışımızın halkımızda karşılık bulması bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

 

1970 yılında Arifiye'de doğan Remzi Adıyaman eğitim hayatına aynı bölgede başlayıp Adapazarı'nda devam etti. Remzi Adıyaman Adapazarı Belediye Konservatuarı'nda müzik eğitimi almasının ardından reklam ve satış-pazarlama konularında uzmanlaştı.

 

REMZİ ADIYAMAN KİMDİR?

1970 yılında Arifiye'de doğan Remzi Adıyaman eğitim hayatına aynı bölgede başlayıp Adapazarı'nda devam etti.

Remzi Adıyaman Adapazarı Belediye Konservatuarı'nda müzik eğitimi almasının ardından reklam ve satış-pazarlama konularında uzmanlaştı. Bu birikimini yerel ve ulusal televizyon kanallarında programlar hazırlayarak ve sunarak pekiştirdi.

Kendi organizasyon şirketini kurmasıyla birlikte geniş kapsamlı etkinliklere imza atan Adıyaman, kültür-sanattan spor etkinliklerine kadar çeşitli alanlarda organizasyonlar düzenledi ve yönetti. Aynı zamanda seçim kampanyalarında yer alarak medya planlama süreçlerinde etkin rol üstlendi.

Farklı kesimlerle iş birlikleri yaparak süs bitkisi üretici birlikleri, kooperatifler ve sivil toplum örgütleriyle ortak projeler gerçekleştiren [İsim], peyzaj, bahçe sanatları ve süs bitkileri konularında 20'den fazla üniversitede 200'den fazla seminer ve konferans verdi. Plant Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Dergisi'nin yayımcılığını üstlendi ve sektörde önemli bir etkinlik olan Uluslararası PSB Anatolia fuarı ile Plant Ödülleri'nin düzenlenmesine liderlik etti.

2013 yılından beri Sakarya Radyo Televizyon ve İnternet Yayıncıları Derneği (RATED) yönetim kurulu başkanlığını sürdüren Remzi Adıyaman bu süreçte medya ve iletişim alanında önemli adımlar attı.

Kişisel yaşamında da köklü bir aile yaşamı sürdüren Remzi Adıyaman, evli ve iki çocuk sahibi.

 

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR