Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 16:38

Başkan Adayı Yusuf Alemdar, esnaf ziyaretlerine Serdivan’da devam etti.

“Yeni projelerimizle şehrimizin hizmetinde olmayı sürdüreceğiz” Başkan Adayı Alemdar, esnaf ziyaretlerine Serdivan’da devam etti. Bağlar Caddesi esnaflarını ziyaret eden Başkan Adayı Alemdar, yeni projelerle şehrin hizmetinde olacaklarını belirterek, ilgi ve destekleri için esnaflara teşekkür etti. Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Yusuf Alemdar, seçim çalışmaları kapsamında programlarını hızla sürdürüyor. Ziyaretlerine Serdivan’da devam eden Alemdar, Bağlar Caddesi esnafıyla bir araya gelerek görüş ve talepleri dinledi. Ziyaretlerinde vatandaşlarla da sohbet eden Alemdar’a, Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Yusuf Haldızoğlu ve Serdivan Gençlik Kolları Başkanı Sinan Düman eşlik etti.

SİYASET
Giriş Tarihi : 06-03-2024 11:01   Güncelleme : 06-03-2024 11:02
Başkan Adayı Yusuf Alemdar, esnaf ziyaretlerine Serdivan’da devam etti.

“Yeni projelerimizle şehrimizin hizmetinde olmayı sürdüreceğiz”

Başkan Adayı Alemdar, esnaf ziyaretlerine Serdivan’da devam etti. Bağlar Caddesi esnaflarını ziyaret eden Başkan Adayı Alemdar, yeni projelerle şehrin hizmetinde olacaklarını belirterek, ilgi ve destekleri için esnaflara teşekkür etti.

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Yusuf Alemdar, seçim çalışmaları kapsamında programlarını hızla sürdürüyor. Ziyaretlerine Serdivan’da devam eden Alemdar, Bağlar Caddesi esnafıyla bir araya gelerek görüş ve talepleri dinledi. Ziyaretlerinde vatandaşlarla da sohbet eden Alemdar’a, Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Yusuf Haldızoğlu ve Serdivan Gençlik Kolları Başkanı Sinan Düman eşlik etti.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR