Fısıltı HABERLERİ
HV
29 MART Cuma 01:34
1 Advert

BAŞKAN TURGUT BABAOĞLU BÖYLE SESLENDİ

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendekli Arama Kurtarma Ekiplerinin çalışmalara destek vermek amacıyla deprem böylesine doğru yola çıktığını duyurarak, “Devletimiz tüm kurumlarıyla koordineli bir şekilde seferberlik halindeyiz. AFAD koordinasyonunda deprem bölgesindeki enkaz çalışmalarına destek için 4 araç ve 29 personelden oluşan SAKE ve HAYAT Arama Kurtarma ekiplerimizi bölgeye uğurladık. AFAD’tan gelecek olan ihtiyaç listelerindeki tüm malzemeler temin edip deprem bölgesine ulaştırılacak. Birlik olup yaralarımızı birlikte saracağız” dedi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-02-2023 12:44
BAŞKAN TURGUT BABAOĞLU BÖYLE SESLENDİ

ARAMA KURTARMA EKİPLERİ YOLDA

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde saat 04.17’de meydana gelen ve çevre illerde de yıkıma neden olan 7,4 büyüklüğünde deprem sonrasında acil olarak toplanan Sakarya Arama Kurtarma Ekipleri (SAKE) - (HAYAT) deprem bölgesine hareket etti. Acil olarak Hendek Belediyesi binasını önünde toplanan ekiplerle mini toplantı gerçekleştiren Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu AFAD’ın bölgeye destek çağrısı ile vakit kaybetmeden hazırlıklarını tamamlayıp yola çıkmaları talimatını verdi. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun desteği ile birlikte arama kurtarma çalışmalarına destek vermek amacıyla 4 araç ve 29 personel ile Hendek’ten bölgeye acil olarak hareket etti.

BAŞKAN BABAOĞLU: TÜM EKİPLERİMİZLE SEFERBERLİK HALİNDEYİZ

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve çevre illerde de yıkıma neden olan deprem sonrası mesaj yayınlayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Devletimiz tüm kurumlarıyla koordineli bir şekilde seferberlik halindeyiz. SAKE ve HAYAT Arama Kurtarma ekiplerimizi bölgeye uğurladık. Sakarya Valiliğimiz ve AFAD’tan gelen açıklamaları ve gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Valiliğimiz koordinasyonunda ne ihtiyaç var ise gereken yapılıyor. Hendek olarak tüm gayretimizle depremzede kardeşlerimizin yanındayız. Acınız acımızdır. Rabbim depremzedelerimizin yardımcısı olsun. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Başka can kaybının olmaması için dua ediyoruz” dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR