Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 06:10

Büyükşehir Başkan adayı Kılıçaslan söz verdi; Emekli abonelerine yüzde 50 indirim

Tüm Emekliler Derneği Sakarya Şubesini ziyaret eden İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Başkan adayı Kılıçaslan, “Sakarya Büyükşehir Belediyesini kazandığımız takdirde emekli abonelerimize su faturasında yüzde 50 indirim yapacağımızın sözünü verdik” dedi

SİYASET
Giriş Tarihi : 26-02-2024 16:51
Büyükşehir Başkan adayı Kılıçaslan söz verdi; Emekli abonelerine yüzde 50 indirim

İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Kılıçaslan, sivil toplum kuruluşları, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Ziyaret ettiği yerde vatandaşı dinleyen Kılıçaslan, göreve geldikleri gün yapacakları projelerden de bahsediyor. Kılıçaslan, son olarak İl Başkanı Ahmet Uçak ile birlikte Tüm Emekliler Derneği Sakarya Şubesini, Hemşinliler Derneği ve Hürriyetçi Eğitimsen’i ziyaret etti. Tüm Emekliler Derneği Başkanı Sinan Turan tarafından ağırlanan Kılıçaslan, Türkiye’de emeklinin çalışmaya muhtaç edildiğini belirterek “Maalesef emeklimiz sefalete mahkum ediliyor. Çalışmak zorunda kalıyor. Hem Sakarya özelinde hem Türkiye genelinde emeklilerimizin verilen zamlara ve ikramiyelere olan tepkileri ortada. Göreve geldiğimizde yapacağımız ilk düzenlemelerden biri SASKİ’nin su fiyat tarifesi olacak. Emekli abonelerimize su faturasında yüzde 50 indirim yapacağımızın sözünü veriyoruz. Genel Başkanımız Meral Akşener’in dediği gibi eğer emeklilerimize seyyanen zam yapılmaz ve maaşları yaşam koşullarını iyileştirecek bir noktaya getirilmezse mevcut iktidar en büyük tokadı emeklilerimizden yiyecek.” dedi.

“FİKRİ HÜR, VİCDANI HÜR NESİLLER YETİŞTİRECEĞİZ”

Hürriyetçi Eğitimsen Sakarya Şube Başkanı Sezai Çelik’i ziyaret eden Kılıçaslan, Sakarya’nın eğitim alanındaki sorunları dinledi. Sakarya’nın eğitimde her zaman daha ileriyi hedefleyen bir şehir olması gerektiğine dikkat çeken Kılıçaslan, “Sakarya’yı bir eğitim üssüne çevireceğiz. 24 saat açık kütüphaneleriyle, bilimsel çalışmaların yapılabileceği laboratuvarlarıyla Sakarya, öğrencilerin tercih etmek için can atacağı bir şehir haline gelecek. Bu projelerimizin gerçekleşmesi için her daim eğitimcilerimiz ile dirsek dirseğe temas halinde olacağız. Fikri hür, vicdanı hür nesiller yetiştirmek için canla başla çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

“HEMŞEHRİLERİMİZ EN BÜYÜK DEĞERİMİZ”

Hemşinliler Derneği’ne yaptığı ziyarette Sakarya’nın en büyük avantajının çok renkli bir sosyokültürel yelpazeye sahip olduğunu dile getiren Kılıçaslan, “Sakarya birçok kültürün ortak buluşma noktası. Böyle bir renkli kültür mozaiğinin başka herhangi bir şehirde böyle bir arada durması mümkün değildir. Hemşinli kardeşlerimizle Sakarya hakkında yaptığımız sohbette de dile getirdiğim gibi, Sakarya’mız hepimizin. Hepimiz Sakarya’nın daha da ileri gitmesi için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız.” dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR