Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 02:47

CUMHURİYETİN 100. YILI HENDEK’TE COŞKUYLA KUTLANDI

Hendek'te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. yılı coşkuyla kutlandı. İlk olarak 28 Ekim Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başlayan program 29 Ekim Pazar günü Hendek Yeni Spor salonunda yapılan gösteriler ile devam etti.

SİYASET
Giriş Tarihi : 02-11-2023 12:19
CUMHURİYETİN 100. YILI HENDEK’TE COŞKUYLA KUTLANDI

CUMHURİYETİN 100’Ü

Cumhuriyetin 100. Yıldönümü Hendek'te coşkulu bir şekilde kutlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında ilk olarak 28 Ekim Cumartesi günü ilçe protokolü, askeri erkan, sivil toplum kuruluşları, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşların katılımlarıyla Hendek Cumhuriyet Meydanında çelenk sunma töreni gerçekleşti. Törenin ardından 29 Ekim Pazar günü sabahı Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır makamında tebrikleri kabul etti. Hendek Kaymakamlığındaki tebrikat törenin ardından kutlamalar Hendek Yeni Spor Salonunda düzenlenen etkinliklerle devam etti. Yeni Spor Salonundaki kutlama programına Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez, İlçe Jandarma Komutanı Süleyman Sercan Candan, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Mesut Eyigün, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, muhtarlar, Daire Müdürleri, Okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kaymakam Acır, Başkan Babaoğlu ile birlikte öğrenciler ve tüm vatandaşları selamlayarak Cumhuriyet Bayramlarını kutladı.

YAŞASIN CUMHURİYET

Hendek Yeni Spor Salonu’nda gerçekleşen Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Hendek Atikehanım Anadolu Lisesi, Hendek Anadolu Lisesi ve Özel İmge Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Cumhuriyet Bayramı ile ilgili şiirler okundu. Hendek Halk Eğitim Merkezi koordinesinde folklor ekipleri tarafından halk oyunları gösterileri yapıldı. Programın sonunda Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez tarafından Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hendek Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye öğrencilere hediye takdim edildi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR