Fısıltı HABERLERİ
HV
28 MART Perşembe 16:38
1 Advert

DENİM SEKTÖRÜNDE ÖNCÜ LEE VE WRANGLER’IN YENİ MAĞAZASI İSTANBUL HAVALİMANI’NDA AÇILDI!

Zamansız tasarımları ve kusursuz fit uzmanlığıyla adından söz ettiren denim markaları Lee ve Wrangler, İstanbul Havalimanı dış hatlarda açılan yeni mağazasını tanıtıyor.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 27-01-2023 13:59
DENİM SEKTÖRÜNDE ÖNCÜ LEE VE WRANGLER’IN YENİ MAĞAZASI  İSTANBUL HAVALİMANI’NDA AÇILDI!

Köklü mirasını yenilikçi tasarımlarla sentezleyen efsanevi Lee ve ikonik Wrangler, İstanbul Havalimanı dış hatlarda açılan yeni mağazasını denim tutkunlarıyla buluşturuyor. İstanbul Havalimanı dış hatların F9-05 ve F9-07A olarak nitelendirilen mahallelerinin birleşim noktasında yer alan Lee ve Wrangler mağazası, yaklaşık 300 m2’lik geniş alana yayılan ve markaların 200 yıllık köklü geçmişini gözler önüne seren konseptiyle kapılarını açtı. Her iki markanın tarihinde büyük önem taşıyan olayların ve kuruluş hikayesinin infografik duvar resimleriyle yansıtıldığı mağaza, modern ve şık dekorasyonuyla dikkat çekiyor. Geri dönüştürülmüş denim kumaşlarla tasarlanan duvar panosu, mağaza içinde göze çarpan diğer detaylar arasında yerini alıyor. 

Türkiye’nin farklı noktalarında tüketiciyle buluşan Lee ve Wrangler, İstanbul Havalimanı’nıyla birlikte 40 mağazaya ulaşmış olmanın gururunu yaşıyor. Lee ve Wrangler ürünlerini, Lee ve Wrangler mağazalarında, lee.com.tr ve wrangler.com.tr ve bayi satış noktalarında keşfetmeye davetlisiniz!

 

LEE® Hakkında

Lee®, H.D. Lee tarafından kurulan Efsane Amerikan denim ve sokak giyim markasıdır. 130 yıllık marka, tüketiciye rahatlık ve konfor sağlamaya odaklı tasarım ve işçiliğiyle, insanların kendilerine olan güvenlerini artırmak ve hayata karşı dik duruş sergilemeleri için ilham vermektedir. Hareketten beslenen yenilikleri, çok yönlü stili ve fitlerinin vücuda üstün uyumu ile nesillerdir markayı sevenlerin sadakatini kazanmıştır.

 

WRANGLER® Hakkında

İkonik Wrangler® markası, çalışan, eğlenen, cesur ve bireyselliği tanıyan insanların ruhuna hitap eden bir Amerikan simgesidir. Kökleri 1904 yılı North Carolina’da Greensboro’ya kadar uzanan Wrangler®, 1947'de kovboyların ve çiftlik işçilerinin zorlu ihtiyaçları için yaratılan ürünlerden doğdu. Denim 1950'lerde gençlik hareketinin üniforması olarak adapte edildiğinde, Wrangler® gençlik tavrıyla eş anlamlı hale geldi. Öncü ruha sahip bir denim markası olan Wrangler®, yenilikçi broken twill denimi icat etti. Son zamanlarda yaptığı inovasyonlar arasında kimyasal kullanımını azaltan ve su kullanımını neredeyse tamamen ortadan kaldıran sürdürülebilir bir boyama işlemi olan Indigood bulunmaktadır.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR