Fısıltı HABERLERİ
HV
24 NİSAN Çarşamba 23:08

GENÇ VE YAKIŞIKLI MODACI OKTAY SEVEN'İN MUHTEŞEM DEFİLESİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI...

Modacı Oktay Seven, İstanbul’un en gözde gece mekanlarından Oligark’ta canlı DJ performansı ile after parti herkesin merakla beklediği led gösteri şovu ile başlayan gösterişli defilesiyle geceye imzasını attı.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 12-05-2023 16:17   Güncelleme : 12-05-2023 19:11
GENÇ VE YAKIŞIKLI MODACI OKTAY SEVEN'İN MUHTEŞEM DEFİLESİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI...

Birbirinden  ünlü isimlerin geceye katılımıyla  yeni koleksiyonunu modaseverlerle buluşturdu. Gecede daha çok bej gold tonları,pulpayetler, transparan ve  dekolteli kıyafetler göz kamaştıran tasarımlarıyla izleyicilerden tam not aldı.Fashion Tv yönetim kurulu başkanı Enis Onat,önderliğinde kareografiyi Bilal Baştemur’un yaptığı defilede açılışı siyah transparan elbisesiyle güzel model Buse Ilgaz yaparken kapanışı beyaz transparan elbisesiyle güzel model Su Akkuyu yaptı. Ayrıca defilede iddialı model Ecem April, derin yırtmaçlı elbisesi ile çok konusuldu.Yerli ve yabancı modellerden oluşan defilede 20 farklı ve iddialı kostüm sergilendi.. Modacı Oktay Seven, gelen  yoğun talep üzerine çok yakında farklı kostümlerle yeni bir defilenin startını vereceğini söyledi.Magazin gündeminde  adında sıkça söz ettiren mesleki kariyerini  ünlü ödül gecelerinde almış olduğu ödüllerle taçlandıran Genç  yetenekli modacı Oktay Seven yine başarısından söz  ettirmeye devam ediyor.!!! Bizde magazin ailesi olarak bize yaşattırdığı bu güzel geceden dolayı genç  modacımız Oktay Seven'e teşekkürlerimizi iletiyoruz..

Banu Noyan Lazzoni Hotel ‘de defile düzenlerken; sadece 6 ay evli kaldığı eski kocası, Ata Çağlayan; aynı gün arkadaşlarıyla birlikte Oligark gece kulübünde başka bir defileye katıldı.

Objektiflere yakalanan görüntüler…
Albayrak ajans sahibi Rıdvan Albayrak'ta davetler arasındaydı

Fisiltihaberleri:Semra Tekin

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR