Fısıltı HABERLERİ
HV
29 MART Cuma 03:59
1 Advert

SEDAŞ Yöneticileri Kocaeli’nde Muhtar Dernek Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

SEDAŞ Üst Yönetim Ekibinin, Muhtar Dernek Başkanları ile yaptığı etkin iletişim toplantısının ikinci durağı Kocaeli oldu. Kocaeli İl ve İlçe Muhtar Dernek Başkanları ile buluşan Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) yöneticileri, kent genelinde yürütülen elektrik dağıtım faaliyetleri hakkında muhtarları bilgilendirdi. Etkin iletişimi sürdürmek amacıyla SEDAŞ Üst Yönetim Ekibinin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda muhtar dernek başkanlarının talep ve önerileri masaya yatırıldı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-04-2023 11:40
SEDAŞ Yöneticileri Kocaeli’nde Muhtar Dernek Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

SEDAŞ yöneticileri, sözlerine deprem felaketi nedeniyle yaşadıkları derin üzüntüyü paylaşarak başladılar. Depremin ilk gününden itibaren afet bölgesindeki kamu kuruluşları ile koordinasyon içinde çalışmalar yürüttüklerini ve depremlerden etkilenen illerde kesintisiz ve güvenli elektrik arzının sürdürülebilmesi için arıza onarım faaliyetlerine devam ettiklerini açıklayan SEDAŞ yöneticileri, ayni yardımların da hızla deprem bölgesine nakledildiğini belirttiler.

SEDAŞ’ın deprem bölgesinde görev alan ekiplerin çalışmalarından oluşan video gösterimi ve Kocaeli ile Gebze Bölge Müdürlükleri’nin elektrik dağıtım faaliyetlerini yansıtan genel değerlendirme sunumu ile devam eden toplantıya, SEDAŞ Dağıtım Operasyonları Direktörü Burhan Ak, SEDAŞ Enerji Şebeke Yönetimi Direktörü Erol Sancak, SEDAŞ Şebeke Yatırımı Grup Müdürü Gökhan Öztürk, SEDAŞ Kocaeli Bölge Müdürü Murat Özdil, SEDAŞ Gebze Bölge Müdürü Cem Barlas Kar, SEDAŞ Kurumsal İletişim ve Müşteri İlişkileri Müdürü Efsun Ergin, SEDAŞ Bölge Yöneticileri ile Kocaeli İl ve İlçe Muhtar Dernek Başkanları katıldı.

 

Sunumların ardından SEDAŞ yöneticileri muhtarların talep ve önerilerini dinleyerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. 

 

SEDAŞ KURUMSAL İLETİŞİM VE MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR