Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 22:26

The Heavan Garden Cennet Bahçesi Kafe-Restoran Serdivan Sakarya'da

Sapanca Gölü manzarası ile kendine hayran bırakan Sakarya’nın önde gelen mekanlarından The Heaven Garden İhtişamlı manzarası ile Gezmeye Görülmeye değer mekanlardan biri.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 27-12-2022 09:07   Güncelleme : 27-12-2022 09:23
The Heavan Garden Cennet Bahçesi Kafe-Restoran Serdivan Sakarya'da

Serdivan İlçesi Esentepe mevkiinde doğa ile iç içe bir ortamda hizmet veren The Heavan Garden Cennet Bahçesi Kafe-Restoran sahibi Ahmet Özkan

 

Özkan; Esentepede muhteşem göl manzarası ile hizmet veren cafe restoran the heaven garden  2020 yılıminda kurucusu ahmet özkan tarafından şehrin kalabalığından uzak sadece kuş seslerinin duyulduğu  bu mekanı son derece nezih ve her kesimden misafirlerine hizmet için kurduğunu altını çizerek belirtm ektedir.

Kampüsede yakınlığı sebebi ilede Üniversite öğrencilerinin istekleri ihtiyaçları doğrultusunda her türlü uygun fiyat aralığı ile onlarada güzel  imkanlar sunan heaven garden kahvaltıdan ızgara çelitlerine ev  leZetlerinden aperatif çeşitlerine harika tatlıları ile gittiğinizde tamamen  damek zevkinizede hitap etmektedir .
 İşlerme müdürü Sevda DADAŞında yönetime dahil olması ile sakaryada daha bir adını duyuran hevan garden manzara eşliğinde nargilesi söz nişan  kına başta olmak üzere her türlü organizasyonlarınızada ev sahipliği etmenin mutluluğunu yaşamaktadır . 

İşletme müdürü Sevda Dadaş
Her cumartesi akşamı yapılan canlı müzik programları ve yeni yılda yapıcakları muhteşem eğlenceyede tüm sakarya halkını beklediklerinide ifade etmektedir .

Sapanca gölü manzaralı, temiz havası ve yeşillikler içerisinde kurulu işletmesini Sakaryalılar’ın hizmet vermeye devam ediyor.

 

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR