Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 14:34

Zafer Partisinden Sakarya Yerel Kültür Derneğine Ziyaret

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde siyasi partilerin gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Uzm. Dr. Cihan Kolip ve parti teşkilatı üyeleri Sakarya Yerel Kültür Derneğini ziyaret etti. Sakarya Yerel Kültür Derneğinin Erenler’deki Otağında gerçekleşen ziyarette Zafer Partisi heyetini SYKD Başkanı İbrahim Şahin, yönetim kurulu üyeleri ve dernek kurucu üyeleri karşıladı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 12-03-2024 10:39
Zafer Partisinden Sakarya Yerel Kültür Derneğine Ziyaret

Ziyarette misafirlerine yerel kültür derneğinin simgesi olan kefiyelerden hediye eden SYKD Başkanı İbrahim Şahin hoş geldiniz konuşmasında yerel seçimlerin tüm halkımız için önemine dikkat çekerek milletimize en iyi hizmeti verecek yöneticilerin seçilmesi temennisinde bulundu.

 

Ziyarette, Sakarya Yerel Kültür Derneğinin Otağını çok beğendiğini ifade eden Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ konuşmasında partisinin 31 Mart seçimleriyle ilgili projeleri ve yapacağı hizmetler hakkında bilgiler verirken, sıcak karşılama nedeniyle dernek üyelerine teşekkür etti.

 

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR