Fısıltı HABERLERİ
Fısıltı HABERLERİ

“Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı” için sonuçlar

Başlık, özet ve etiketlerde arandı.

5 sonuç
GÜNDEM

TÜRKİYE TARİHİNİN EN BÜYÜK SOSYAL KONUT HAMLESİ BAŞLIYOR! 500 BİN KONUTLUK 'YÜZYILIN KONUT PROJESİ'NİN TÜM DETAYLARI AÇIKLANDI: TAKSİTLER 6.750 TL'DEN BAŞLIYOR, 240 AY VADE İMKANI!

TOKİ'den Dev Kampanya: Uygun Fiyat ve Uzun Vadeyle Ev Sahibi Olma Fırsatı! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ve 81 ili kapsayan "Yüzyılın Konut Projesi" ile Türkiye tarihinin en büyük sosyal konut adımını hayata geçiriyor. "Ev Sahibi Türkiye" sloganıyla başlatılan proje, vatandaşlara uygun fiyatlar ve 240 aya varan taksit imkanlarıyla ev sahibi olma imkanı sunarken, aynı zamanda ülke genelinde afet riskine karşı güvenli konutlar inşa etmeyi hedefliyor.

27.10.2025 4.810
SİYASET

Başkan Yusuf Alemdar depozito iade makinalarının kurulacağı tarihi açıkladı: “Dirençli, sosyal ve yeşil bir şehir planlıyoruz”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar Sakarya’da cam, plastik ve alüminyum atıkların vatandaşın cebine depozito ödeneği olarak yansıyacağı Depozito Saha Yönetim Sistemi (DSYS) için SATSO’da yapılan toplantıya katıldı. Alemdar, “Dirençli, sosyal ve yeşil şehir sloganıyla bir şehir planı hazırlıyoruz. Bu proje de bu açıdan çok kıymetlidir. Sadece Sakarya için değil Türkiye için çok büyü bir katkı sunacak. 2053 sıfır atık hedefiyle böyle bir projenin Sakarya’dan başlaması çok büyük mutluluk” dedi. Alemdar ayrıca bu ay sonu itibariyle depozito iade makinelerinin hizmet vermeye başlayacağını ifade etti. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın hayata geçirdiği “Depozito Saha Yönetim Sistemi” (DSYS) projesi için gerçekleştirilen kapsamlı toplantıya katıldı.

03.02.2025 817
SİYASET

Efsane Geri Döndü, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na Murat Kurum atandı Murat Kurum Kimdir?

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre Mehmet Özhaseki’nin yerine Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na Murat Kurum atandı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yerine göreve Kemal Memişoğlu getirildi. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre “görevden affını isteyen” Sağlık Bakanlığı’na Fahrettin Koca yerine Kemal Memişoğlu atandı.

02.07.2024 1.314
SİYASET

Başkan Mutlu Işıksu; Ada Hayat’ta Mutlu Gelişme

Hak Sahiplerine Toplu Kira Yardımı Adapazarı Belediyesi tarafından şehrin kalbinde hayata geçirilen Ada Hayat Yerinde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmalar hızla sürüyor. Saha çalışmaları ile birlikte hak sahiplerine de Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından kira yardımları ödenmeye devam ediyor. Eylül 2023 – Şubat 2024 aylarını kapsayan 5 aylık toplu ödeme de gerçekleşirken böylelikle 12 aylık ödeme tamamlandı ve yapılan bu çalışma, hak sahipleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

13.10.2023 15.713
SİYASET

Hak Sahiplerine Kira Yardımları Ödendi Ada Hayat’ta Mutlu Gelişme

Adapazarı Belediyesi tarafından şehrin kalbinde hayata geçirilen Ada Hayat Yerinde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmalar hızla devam ediyor. Saha çalışmaları ile birlikte hak sahiplerine de Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından kira yardımları ödenmeye başladı. Mart-Ağustos 2023 ilk 6 ay kira yardımlarını peşin olarak gönderilirken, Bayram arifesinde yapılan bu çalışma, hak sahipleri tarafından sevinçle karşılandı.

20.04.2023 1.208