Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 15:03

BİR OLAN SEVGİ,KOŞULSUZ ENERJİ

Şermin Ertekin ( YAZAR )
Şermin Ertekin ( YAZAR )
Giriş Tarihi : 31-07-2023 16:59

BİR OLAN SEVGİ,KOŞULSUZ ENERJİ 


BİR lik hali koşulsuz gerçek sevgiyi getirir. Evrendeki her şey ile bir olduğunuzu hissettiğinizde bu sevgiyi yaşayabilirsiniz.

İnsan yaşantısında anne ve çocuğu arasındaki ilişki "koşulsuz sevgiye" en yakın olandır.

Bir annenin çocuğuna olan sevgisi şefkate çok yakındır. Niçin? Çünkü anne çocuğu kendi içerisinde bilmiştir. Çocuk onun varlığının bir üyesidir. O çocuğu kendisinin bir parçası olarak bilmiştir ve çocuk doğmuş ve büyüyor bile olsa anne çocukla çok ince bir ahenge sahip olduğunu hissetmeye devam eder. 

Eğer çocuk hasta olursa bin kilometre öteden anne hemen bunu hissedecektir. Ne olduğunun farkına varmayabilir ama sıkıntılı hissedecektir; çocuğunun acı çektiğinin farkında olmayabilir ama o acı çekmeye başlayacaktır. Niçin acı çektiği hakkında bazı nedenler yaratacaktır —karnı ağrıyordur, baş ağrısı vardır ya da başka bir şey— fakat artık derinlik psikolojisi anne ve çocuğun her zaman ince enerji dalgalarıyla bağlı kaldığını söylüyor. Çünkü onlar aynı dalga boyunda titreşmeye devam ederler. 

Anne ve çocuğu arasında telepati herhangi başka bir grup insan arasındakinden daha kolaydır. 

Eğer ki hisleriniz gerçek sevgiyle örtüşürse milyonlarca uzakta bile olsa etkileşime geçebilirsiniz. Gerçek duygular aynı dalga boyunda titreşirler, onlar aynı şeylerden etkilenirler. Mesela elinize telefon aldınız, eşiniz yada arkadaşınız tuşa basar basmaz meşgule düşüyor ve aramak istediğiniz kişi bir kaç saniyeyle sizden önce davranmış oluyor. Bunu gün içinde çevrenizdeki insanlarla yaşıyorsunuz değil mi? 
"Kalp kalbe karşı." deyimi buradan geliyor.
İçinde kötülük olmayan, zerre leke barındırmayan, çıkarsız sevgi.
Siz farkında değilsiniz belki ama bu çok güçlü bir metafizik.

Bir kişi kendini geliştirip, aydınlandığında o tüm evren için bir anne haline gelir. Çevresindeki her şeyi koşulsuz sevmeye başlar.
Çünkü bilir ki neye nasıl davranırsa aynı ölçüde karşılık görüyordur ve kendisine kötülük yapacak kadar acımasız değildir. 

Lütfen sevgiyle sarılın tüm evrene.

YORUMLAR