Fısıltı HABERLERİ
HV
28 MART Perşembe 12:15
1 Advert

LifeX konseptiyle komple bir yaşam alanı sunan Siltaş Panorama’da dairelerin her metrekaresi kullanışlı bir yaşam vadediyor

Siltaş Panorama’da 3+1 ve 3,5+1 daire seçeneklerine ilgi yüksek

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 24-08-2022 11:23
LifeX konseptiyle komple bir yaşam alanı sunan Siltaş Panorama’da dairelerin her metrekaresi kullanışlı bir yaşam vadediyor

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişi ışığında 2011 yılından bu yana kente değer katan yapılar inşa etmeye odaklanan Siltaş Yapı’nın yeni projesi Siltaş Panorama’da yer alan 3+1 ve 3,5+1 daire seçenekleri 125 ila 170 metrekare arasında değişiyor. Projede 3+1 ve 3,5+1’lerin yanı sıra 2+1, 4+1 ve 5+1 daireler de bulunuyor. Adını, önü hiç kapanmayacak panoramik deniz ve adalar manzarasından alan Siltaş Panorama projesi özel mimarisi ile de ilgi çekiyor. Gün ışığından maksimum biçimde yararlanan dairelerin konforu için her detaya ve metrekareye ayrı önem veriliyor.

 

Güven, kalite ve insan odaklı yaşam alanları inşa eden Siltaş Yapı’nın son projesi Siltaş Panorama, LifeX konseptiyle sadece bir ev değil komple bir yaşam alanı sunuyor. Adını, önü hiç kapanmayacak panoramik deniz ve adalar manzarasından alan projede yer alan 3+1 ve 3,5+1 daire seçenekleri 125 ila 170 metrekare arasında değişiyor.

 

Dairelerin her metrekaresi kullanışlı bir yaşam sunuyor

Siltaş Panorama, projeye hayat veren özel mimarisinin yanı sıra eşsiz güzellikteki panoramik deniz ve adalar manzarası ile ön plana çıkıyor. 23 bin metrekarelik arazi alan üzerinde kurulu olan proje 7 ve 11 katlı 13 bloktan oluşuyor. 650 konut ve 24 ticari ünitenin yer aldığı projenin yüzde 65’i sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılmış durumda. Projede 3+1 ve 3,5+1’lerin yanı sıra 2+1, 4+1 ve 5+1 daireler de bulunuyor. Gün ışığından maksimum biçimde yararlanan dairelerin konforu için her detaya ve metrekareye ayrı önem veriliyor.

 

LifeX konseptiyle cafe-kütüphaneden yüzme havuzuna birçok seçenek bulunuyor

LifeX konseptiyle komple bir yaşam alanı sunan Siltaş Panorama’da; proje sakinlerinin misafirlerini beş yıldızlı otel konforunda ağırlayabilecekleri misafir süiti, geniş ekranda film ya da maç izleyebilecekleri cep sineması, klasik bir kafeterya yerine içeceklerini yudumlarken aynı zamanda kütüphaneden seçtikleri bir kitabı okuyabilecekleri bir kafe-kütüphane başta olmak üzere yaşama ekstra konfor katacak pek çok detay bulunuyor. Elektrikli araçlar için e-şarj istasyonu altyapısının bulunduğu projede; yüzme havuzu, toplantı odası, çocuk oyun odası, fitness salonu ve sauna da yer alıyor. Projede bulunan yürüyüş ve bisiklet parkuru, kamelya ve dinlenme alanları, spor ve oyun sahaları, süs havuzları, şelaleler ve koku bahçeleri de küçük büyük herkesin hayatını renklendirmeye hazırlanıyor.

 

Metroya 4 dakika, Pendik sahiline 5 dakika

Siltaş Panorama kara, deniz, hava yolu ve raylı sistem gibi pek çok farklı ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yer alıyor. Proje; metroya 4 dakika, Pendik sahiline 5 dakika, Pendik Marina’ya 9 dakika, yüksek hızlı trene ve İDO Pendik Terminali’ne 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika, Viaport’a 18 dakika, Adalar’a 25 dakika ve üçüncü köprü bağlantı yoluna 10 dakika mesafede konumlanıyor. E -5’e 2 dakika, FSM köprüsüne 25 dakika ve TEM’e 10 dakika uzaklıkta bulunan proje; okul, market, AVM, kuaför, hastane gibi önemli noktalara yakınlığıyla da yaşam standartlarını yükseltiyor.

AdminAdmin

YORUMLAR