Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 12:29

AMAZAN PİŞKİN HOCA ÖLDÜRÜLDÜ

Aydın Benli Siyaset Bilimci,  Araştırmacı Yazar
Aydın Benli Siyaset Bilimci, Araştırmacı Yazar
Giriş Tarihi : 01-02-2024 15:25

 

AMAZAN PİŞKİN HOCA ÖLDÜRÜLDÜ

Diyarbakır’lı Ramazan Hoca İstanbul’da işlettiği çay ocağında namazda öldürüldü.Ramazan Pişkin'in, İstanbul Fatih’te bulunan kendisine ait çay ocağında ölü bulunduğu ortaya çıktı. Küçük yaşlardan itibaren İslam dinini araştıran öğrendiği bilgileri Ulu Cami'de vatandaşlara anlatmaya başlayan ve ‘Filozof Ramazan’ lakabını alan Pişkin’in ölümü ile ilgili savcılık soruşturma başlattı.

Sosyal medyadafenomen olan "Diyarbakırlı Ramazan hoca" olarak tanınan Ramazan Pişkin, Fatih'te iş yerinde defalarca bıçaklanarak öldürüldü. Olay, dün öğle saatlerinde Cerrahpaşa'daki Ramazan Pişkin'e ait iş yerinde meydana geldi. Pişkin iş yerinde defalarca bıçaklanarak öldürüldü. İhbar sonrası olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis kaçan saldırganı arıyor.

"Diyarbakırlı Ramazan Hoca" olarak tanınan Ramazan Pişkin ile ilgili İstanbul Valiliği'nden açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, "Ramazan Pişkin, 31 Ocak 2024 günü saat 13.50 sıralarında Cerrahpaşa Mahallesi Kocamustafapaşa Caddesi 88 numaralı adreste bulunan ve kendisinin işlettiği çay ocağında, kimliği belirsiz bir şahıs tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştır. Göğüs bölgesinden üç bıçak yarası alan ve 112 ekiplerince hastaneye kaldırılan Ramazan Pişkin, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir" denildi. Açıklamada ayrıca Pişkin'i öldüren şüphelinin yakalanması için başlatılan çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Ramazan Hoca hiçbir maddi çıkar beklemeden, yüce Allah’ı ve yüce Dinimiz İslam’ı insanlara tebliğ ediyordu. Bu süreçte birçok iftiralara uğramış, deli denilmiş akıl hastanesinde bile haksız yere tutulmuştu. Sosyal Medyalarda fenomen olmasına rağmen para kazanmak istememiş anlattığı dini para karşılığı satmamıştı ve kendisine küçük bir çay ocağı açarak rızkını buradan temin etmeye başlamıştı. Terör örgütlerine ve para karşılığı din tüccarlığı yapan cemaatlere karşı söylediği sözlerle hedef gösterilmişti. “Alimin ölümü alemin ölümüdür.”“Nasıl yaşarsan öyle ölürsün” sözü tamda bu olsa gerek. Yüce Allah’tan Ramazan Hoca için rahmet, sevenlerine ve İslam Alemine başsağlığı diliyorum. Rabbim Şehitliğini kabul etsin. Bir an evvel bu saldırıyı yapanlar ve arkasındakiler yakalanır inşallah. Allah’a ısmarladık, hoşça kalın.

YORUMLAR
DİĞER YAZILARI FENOMEN ÖĞRETMENLER VE MEMURLAR YAZAR EDA BERFİNNAZ DİKER ANKARA’DA ERZURUMLU NAFİZ KOTAN KİMDİR? SU VE GIDA SAVAŞLARI SEYFETTİN BAĞAZLI’DAN ELMADAĞ’IN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK PROJELER ÖLÜYORUZ VE ÖLECEĞİZ TÜRK TELEKOM BAŞKENTTE SINIFTA KALDI İNSAN OLMAK HAYAT IŞIĞI CMG CHİNE MEDİA GROUP CCTV, SRS MEDYA İLE TÜRKİYE’DE ABU DHABİ’DE GLOBAL MEDİA KONGRESİ SARIKAMIŞ’TAN DÜNYAYA DR.SEYFETTİN BOĞAZLI MULULUĞUN SIRRI TÜRKYE’NİN İÇİNDE OLACAĞI SAVAŞA HAYIR! SEN Bİ DUR! ÖTEKİLEŞTİRİLEN ERKEKLER FENOMEN ÖĞRETMEN SEZONU AÇILDI! KONYA KULU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDE SIKANDAL ESKİ VE YENİ TÜRKİYE ÖLÜMSÜZLÜK İSRAFIN ENLERİ! KALBİMİN SESİ ROMANI FENOMEN ÖĞRETMENLER KİMİN UMURUNDA? SESSİZ KAHRAMANLAR ALGI BİR KURTULUŞUN HİKÂYESİ, SONKALE HAYMANA EN ÇOK İSRAF ETTİKLERİMİZ BAYRAMDA BÜYÜK VAHŞET! KİTAP ÖNERİSİ ZARİF AKYILDIZ ÇİÇEĞİNİ DUYDUNUZ MU? HEMŞERİM KULU’DAN TAHSİN EYİBİL MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU FATİH’İN ASKERLERİYİZ DEDİLER! BAŞKENTE EGO OTOBÜSÜNDE DEHŞET! EYVAH YİNE RİYA! EFSANE HEMŞİRE ESRA BİLEN KOCA YÜREKLİLER ENKAZIN ALTINDA CANLAR İLE BİRLİKTE İNSANLIK DA KALDI! OKUNMASI GEREKEN BİR KİTAP! OKUMAK LAZIM BİZ BİR YERDE HATA ETTİK AMA NEREDE? BU İŞTE BİR TUHAFLIK YOK MU? BİR KİTAP BİN UMUT DOĞU EKSPRESİ HAYMANA KARASI TUZLU KAHVE TERÖR BÜYÜK TEHLİKE DEİZM ANKARA, HAYMANA’DA KÜLTÜR VE SANAT ‘’AH D SMART YAKIŞMADI SANA ’ İNSAN İNSANA ŞİFA OLMALI ANKARA, MAMAK MİSKET ORTAOKULUNDA BÜYÜK SIKANDAL SEÇİME YAKLAŞIRKEN PTT KARGODA ULAŞILMAZ OLDU ’ŞİRİN İLÇE KULU’’ ‘’ÖĞRETMENLERİN SINAV KORKUSU’’ SEÇİME DOĞRU MAKAMA GÜÇ VERENLER