Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 08:46

BAYRAMDA BÜYÜK VAHŞET!

Aydın Benli Siyaset Bilimci,  Araştırmacı Yazar
Aydın Benli Siyaset Bilimci, Araştırmacı Yazar
Giriş Tarihi : 24-04-2023 09:50

BAYRAMDA BÜYÜK VAHŞET!

Ankara’nın en elit mahallesi olarak bilinen Çankaya’da Güney Park -1 Evleri Sitesi K Blok önünde, zehirli sosisler ile sokak köpekleri kimliği belirsiz kişi ve kişiler tarafından zehirlendi.

       Bayram sabahı, sahipsiz sokak hayvanlarını katletmek isteyen kimliği belirsiz kişi ve kişilerce zehirli sosisleri sokak hayvanlarına verilerek bu masum yavruları zehirlendi. Sokak hayvanlarını beslemek için evinden çıkan M isimli hayvan sever zehirlenen yavruları görünce hemen yedikleri sosisin içine bakıp içindeki zehirleri görünce zaman kaybetmeden Haytap arayarak durumu ihbar etti, zehirlenen köpekler içinde veteriner kliniğini aradı. Konuyla ilgili Hayvan Polisi soruşturma başlattı. M.“Bu durumun daha öncede defalarca gerçekleştiğini, site dışına koyduğumuz küçük kulübe ve mama kaplarının kırılarak bu zarar verildiğini söyledi. M zehirli sosisleri erken fark ettik yoksa sokak köpeklerinin çoğu öle bilirdi” dedi.

    Hayvan severler bu olayın faillerinin bulunarak 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunun 12 ncive 14 ncümadde kapsamındaki ve ilgili kanun maddelerince hapis cezası ile cezalandırılmasını istiyorlar.

Zehirli sosislerin erkenden bulunması can kaybının önüne geçti. M isimli hayvan severin dikkati sayesinde onlarca köpeğin hayatı kurtuldu.Bu nasıl insanlık dedirten bu vahşetin failleri umarım bulunur ve adalet önünde hesap verir. Unutulmaması gereken şudur, bütün canlıların biz insanlar gibi yaşama hakkı vardır, kimse bu hakkı bu hayvanlardan alamaz. Hele ki bu kutsal günlerde vicdanları sızlatan bu olay içimizi derinden üzdü, insanlığımızdan utandırdı. Umarım böyle vahşet bir daha yaşanmaz. Allah’a ısmarladık, hoşça kalın.

Aydın Benli

Siyaset Bilimci, Yazar.

YORUMLAR
DİĞER YAZILARI YAZAR EDA BERFİNNAZ DİKER ANKARA’DA ERZURUMLU NAFİZ KOTAN KİMDİR? SU VE GIDA SAVAŞLARI SEYFETTİN BAĞAZLI’DAN ELMADAĞ’IN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK PROJELER ÖLÜYORUZ VE ÖLECEĞİZ AMAZAN PİŞKİN HOCA ÖLDÜRÜLDÜ TÜRK TELEKOM BAŞKENTTE SINIFTA KALDI İNSAN OLMAK HAYAT IŞIĞI CMG CHİNE MEDİA GROUP CCTV, SRS MEDYA İLE TÜRKİYE’DE ABU DHABİ’DE GLOBAL MEDİA KONGRESİ SARIKAMIŞ’TAN DÜNYAYA DR.SEYFETTİN BOĞAZLI MULULUĞUN SIRRI TÜRKYE’NİN İÇİNDE OLACAĞI SAVAŞA HAYIR! SEN Bİ DUR! ÖTEKİLEŞTİRİLEN ERKEKLER FENOMEN ÖĞRETMEN SEZONU AÇILDI! KONYA KULU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDE SIKANDAL ESKİ VE YENİ TÜRKİYE ÖLÜMSÜZLÜK İSRAFIN ENLERİ! KALBİMİN SESİ ROMANI FENOMEN ÖĞRETMENLER KİMİN UMURUNDA? SESSİZ KAHRAMANLAR ALGI BİR KURTULUŞUN HİKÂYESİ, SONKALE HAYMANA EN ÇOK İSRAF ETTİKLERİMİZ KİTAP ÖNERİSİ ZARİF AKYILDIZ ÇİÇEĞİNİ DUYDUNUZ MU? HEMŞERİM KULU’DAN TAHSİN EYİBİL MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU FATİH’İN ASKERLERİYİZ DEDİLER! BAŞKENTE EGO OTOBÜSÜNDE DEHŞET! EYVAH YİNE RİYA! EFSANE HEMŞİRE ESRA BİLEN KOCA YÜREKLİLER ENKAZIN ALTINDA CANLAR İLE BİRLİKTE İNSANLIK DA KALDI! OKUNMASI GEREKEN BİR KİTAP! OKUMAK LAZIM BİZ BİR YERDE HATA ETTİK AMA NEREDE? BU İŞTE BİR TUHAFLIK YOK MU? BİR KİTAP BİN UMUT DOĞU EKSPRESİ HAYMANA KARASI TUZLU KAHVE TERÖR BÜYÜK TEHLİKE DEİZM ANKARA, HAYMANA’DA KÜLTÜR VE SANAT ‘’AH D SMART YAKIŞMADI SANA ’ İNSAN İNSANA ŞİFA OLMALI ANKARA, MAMAK MİSKET ORTAOKULUNDA BÜYÜK SIKANDAL SEÇİME YAKLAŞIRKEN PTT KARGODA ULAŞILMAZ OLDU ’ŞİRİN İLÇE KULU’’ ‘’ÖĞRETMENLERİN SINAV KORKUSU’’ SEÇİME DOĞRU MAKAMA GÜÇ VERENLER