Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 17:54

Bir hayal bir girdap bir Kudüs  Siyonistlerin hedefinde olan kudusu yeniden yıkıp kendi istedikleri şekilde inşaa etmek ! Peki bunun için kehanetleri ne diyor . 

Murat Han Malkoçoğlu ( Yaşam Koçu )
Murat Han Malkoçoğlu ( Yaşam Koçu )
Giriş Tarihi : 11-11-2023 10:01

Bir hayal bir girdap bir Kudüs 

Siyonistlerin hedefinde olan kudusu yeniden yıkıp kendi istedikleri şekilde inşaa etmek !
Peki bunun için kehanetleri ne diyor . 

Büyük bir savastan bahsediyorlar, içine suanki bizim topraklarımızıda alan bir coğrafyayı insansızlaştırıp yada kendisine bağlı şekilde yapılandırdıkları bir sekilde işkal etmek !

Peki bu süreci hahamlari ne şekilde zikrediyor . 

Kudüs ü evvela Anadolu hükümdarı alacak oyleki onun girmesi ile 3 aylık çetin bir savaş olacak sonrasında dokuz aylık bir bekleme süreci daha doğrusu Siyonistlerin dünya ordularını tekrar toplama süreci olacak bunun sonunda büyük israil terör işkali gerceklesmiş olacak !

Peki çoğu şia kaynaklarında zikredilen şimdilerde youtuber diye geçinen kehanetleri yorumlayanlar ne diyor ?

Onlarda Mart ile Mayıs arası Türk bayrağı Kudüs'e çekilir sonrasında bir gebelik kadar vakit sulh olur , devamında ise 1 milyona yakın küfür ordusu  torostlardan ileri gidemeden leşleri topraklarımızı sular sonrasında ise Mehdi a.s. çıkar bu çıkış ile dünya savaşı başlar sonrasında yer yerinden oynar ve asrı saadet başlar .

Peki bu iddiada İran nerede 
İçinde inanmış musluman kardeşlerimiz olan bu sözde devlet in Pers kralı Yahudilerin bozgunundan sonra Kudüs'ü yahudilere destek verip kurdurmus bir tarihe sahip şimdiki duruşu nedir sizce ?

Bir kısımda çıkmış halifelik tekrar diriltilecek diyor peki neden kimin için ?

Halifeliği özgür iradesi ile mümin müslüman alimlerin bir araya gelmesi ile çıkarabilir isek ve bunada İslam cografyasında satılmamış satın alınmamış İslam liderleri destek olursa eyvallah ya İngiliz hegomanyasında kurulur ise ne olacak ?

Kısacası müslümanların uyanık olması lazım .

Hedefleri oyunları Büyük 

Kendi mesihlerini kendi mehdilerini çıkarma niyetleri var bunların .

Hane deccal kissalarinda ne diyordu bir düşünün !

Deccal kendini Mehdi zannedecek ne zamanki Fırat'ın kıyısında eline aldığı su parmaklarının arasından akıp gidecek ozaman kendisinin deccal olduğunu anlayacak .

Ya ozamana kadar ona inanıp tabi olanlar !

Ve onun alnındaki mührü görüp karşı duranlar !

İşler çok karışacak ama siz siz olun zulmü gördüğünüz yerde kime nasıl demeden karşı durun . 

Sizden de görülse zulme rıza gösteren zalimlerden olur buna çok dikkat edin müslüman kardeşlerim .

Şimdi ülkemizde yaşayan suçu bu cu demeden herkese hitabımdır.

Zulüm nerden gelirse dik durun egilmeyin ufacık bir menfaat için kisiliginizden ödün vermeyin ve sonrasında zulmün karşısında olanlar dik duranlar hakki hakim kılmak için adaletle çaba gosterenler egilmeyenler olarak başarılı olacak kişiler siz olacaksınız .

Bu süreç Rahmetli Erbakan hocamızın bizlere yıllarca önerdiği okuyun dediği Tanrıyı kıyamete zorlamak kitabında çok güzel anlatılıyordu .

Şu sıra israfa son verip büyük felakete karşı hazırlıklı olma zamanı 

Sevgi ve saygılarımla 
Murat Han Malkoçoğlu

YORUMLAR