Fısıltı HABERLERİ
HV
02 MAYIS Perşembe 07:35

Organik Şifa Hane  Eskiden sağlık Ocaklarımız olurdu sağlığımızı toparlardık, şimdilerde ise hastaneler kuruldu ve hastalıklar iyice artış gösterdi. 

Murat Han Malkoçoğlu ( Yaşam Koçu )
Murat Han Malkoçoğlu ( Yaşam Koçu )
Giriş Tarihi : 06-04-2024 21:49

Organik Şifa Hane 

Eskiden sağlık Ocaklarımız olurdu sağlığımızı toparlardık, şimdilerde ise hastaneler kuruldu ve hastalıklar iyice artış gösterdi. 

Şimdiden sonra doğal şifa hane ocakları , mekanları açılması gerekiyor ve bunun için çalışmalar yapıldığını ve bu çalışmalara ise sağlık Bakanlığı'nın önlem almaya çalıştığını ankara kulislerinden duymaya başladık. 

Hayırdır milleti biontec aşıları ile bir anda içinden cikilmaz hastalıklara mahkum ederken, bir şekilde kurtulma gayretlerine neden set koymaya cabaliyorsunuz. 

Yoksa ilaç baronları ile bir ortakliginizmi mevcut. 

Sayın cumhurbaşkanımız eğerki mayıs ayından evvel bu dünya sağlık örgütünün hükümranlığına girmek olan anlaşmadan cekilmezseniz bu milleti gerçek manada ölüm e mahkum etmeye başlayacaklarını siz değerli büyüğümüze şimdiden bildirmek isterim. 

Bu sağlık bakanının şaibeli bu aşılar ile ilgili milleti sürüklediği bu sıkıntılı durumdan kurtulmak için milletimize doğal yaşam merkezleri açılmasını desteklerinizi sizlerden rica ediyorum. 

Seçimden evvel böyle bir yazı kaleme almak istemiştim olurda arada kaynamasin diyede bu güne kadar bekledim, şimdi tam zamanı . 

Sağlık bakanlığı genelgeyle ile hacamati yasaklamaya çabaladı , sonra bu yetmedi hacamat kursu almak isteyen saygıdeğer doktorlarımıza kura adı altında süreci uzatan ve insanları bıktıran bir şekilde yapmasınlar diye uğrasa soktular. 

Evet alternatif denilen tip in aslında gerçek tip olduğunu ve önleyici tip ile toplum sağlığının üst seviyeye çıkacağını anlayan aynı zamanda şuanki tip eğitimleri ile ilaç baronlarının tekeline hizmet edildiğini gören değerli doktorlarımız artık hacamat ve sülük tedavilerine yönelmeye çalışıyorlar

Yönetim erklerinden önem arzeden bu isteklerimizin toplum yararına derhal ivedilikle yapılmasını istiyoruz. 

Bunu engellemye çalışanların artık bu toplum nazarında sıradan bir katilden farkının kalmayacağı günler yakındır , sanıyoruz. 

Acizane bu yazım belki birilerini rahatsız edecektir belkide toplumun yarasına merhem olacaktır şimdiden bu durumu görür gibiyim. 

Seyh edebali'nin sözünde dediği gibi " İnsanı yaşatki devlet yaşasın " 

Devletimize kurulan bu hayin pusuyu, ortadan kaldırmak için sayın devlet büyüğümüz Cumhurbaşkanımızın acilen el atmasını, ocaklik eğitiminden geçen ve sağlık birimlerincede onay verilecek kişileride kapsayan çalışmamızı en kısa sürede sonuca ulaştırmanizi sizlerden rica ediyoruz . 


Sağlıklı Sıhhatli bir yaşam dilerim 

Murat Han Malkoçoğlu

YORUMLAR