Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 17:32

Siyonizm kabala talmut 

Murat Han Malkoçoğlu ( Yaşam Koçu )
Murat Han Malkoçoğlu ( Yaşam Koçu )
Giriş Tarihi : 09-11-2023 18:28

Siyonizm kabala talmut 

Teröristlerin başı netenyahu denilen hadsizin zikrettiği kehanetler aslında küfrün insanlık tarihinden beri planlı şekilde Hak'a karşı savaş halinde olduğunu görmemiz açısından net bir örnek oluşturmaktadır .

Bu lanetlenmiş kavimin siyonist denilen en uç insanlık adına bozguncuları bundan 3 sene evvel biontec denilen kimyasal silahları ile insanlığa saldırmış sonuç olarak tespit edilebilen %60 kalp %500 kanser ve ani ölümleri içeren bir çok hastalıkları  8 milyar insanain başına musallat etmişlerdir .

Bu sıralar İsrail denilen teröristlere karşı oluşan boykotlar ile aslında toplumlar biolojik ve kimyasal saldırı araclari olan paket ürünler hazır gıdalardan uzak durması ile aslında dünyada sağlık yönünden artı gelişmeler yaşamaya başladılar .

Ülkemiz başta tüm duyada ise 2011 den beri çıkarılmış kanunsuz kanun diyebileceğimiz ata tohumu yasaklamaları da  derhal kaldırılıp , İsrail teröristlerin in gdo lu tohumlarından kurtulmayı en önemli gündem maddesi şeklinde ele alıp işleme koymalıyız .

Ayrıca köyde yaşayanlar başta olmak üzere şehirlerden köylere dönmek isteyenlere hiçbir zorluk çıkarmadan devletin boş duran arazilerini ata tohumu ekimi yapmak şartı ile vermesi önümüzdeki yıllarda başımıza gıda belasını çıkarması kaçınılmaz olan bu emperyal siyonist terörist cetelerin ellerindeki gıda silahını almamızı sağlayacaktır .

Kuranı Kerim'de ne güzel uyarılar vardır anlayana buyurun bugün birkaçı ile yazımızı sonlandıralım.

 ► “Onlar ki; yeryüzünde bozgunculuk eder, ıslah etmezler.”(26/Şuarâ 152

► Sizden beklenen/umulan (İslam’dan) yüz çevirdiğinizde, yeryüzünde bozgunculuk yapmanız ve akrabalık bağlarını koparmanız değil midir?(47/Muhammed 22

Şimdi evvelinde tüm müslümanlar devamında ise tüm insanlık bu zulme dur demek ve doğruyu hak'kı hakim kılmak için zalimlere karşı bir duruş sergilemekmiz gerekmektedir .


Sevgi ve saygılarımla
Murat Han Malkoçoğlu

YORUMLAR