Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 12:16

Vakit yaklaşıyor mu ?  Yoksa doldu mu ?  Yada geçmi kal dık ? 

Murat Han Malkoçoğlu ( Yaşam Koçu )
Murat Han Malkoçoğlu ( Yaşam Koçu )
Giriş Tarihi : 13-11-2023 14:12

Vakit yaklaşıyor mu ? 
Yoksa doldu mu ? 
Yada geçmi kal dık ? 

Bir yahudi İngiltere'deki Filistin destek mitinginde şöyle diyordu ; ben soykırıma maruz kalmış bir yahudi mensubuyum ve 1948 yılı Filistin topraklarında 500 Filistin köyü halkı ile birlikte  yokedildi soykırıma maruz bırakılırken 750 bin kişide göç e maruz kaldı ozaman yapılan ve halada yapılanı bir soykirim maduru yahudi olarak kabul etmiyor ve bu soykırıma son verilmesi için gerekenin yapılmasını istiyorum !

Bir Yahudi bunu diyen ve ekliyor İngiltere kraliyeti bu soykırımın sorumlusudur, sonrasında  ABD deki işbirlikçileri ile birlikte cezalarıni çekmelilerdir .

Şimdi biz sorularımıza devam yine gelelim 

Terörist siyonist gurubun sonu yani ;

Vakit yaklaşıyor mu ?

Yoksa bu kadar zulüm ile arşı ala inlerken cenabı hakkın verdiği mühlet;
 
Yoksa doldu mu ?

Yada bukadar zulme sessiz kalan İslami halklarin çoğunluğunun bulunduğu ülkelerdeki sözde idareciler sebebiyle;

Yada geçmi kal dık ?

Yapmayın artık , ABD savaş istiyor ise , İsrail savaş istiyor ise , İngiltere savaş istiyor ise , onların istediği gibi değil , bizim kuracagimiz sistem ve düzende biz o zalimlerin zulmünü bitirmek için hazırlanalım ! 

Evet az bir zamanımız kaldı , görünüyor ama hiçbir zaman geç kalınmış değildir , dünyadaki bu zulme rıza göstermeyenleride organize edip tüm dünyadaki insani değerleri taşıyan halkları toplayıp zalimlerin ocaklarına bu ateşi taşıyabiliriz !

Belki bu şekilde tarihinde üzerimize yüklediği bir yük olan zulme rıza göstermeyen bir halk olmamız sebebiyle ne gerekiyorsa yapmaya başlamış oluruz !

Eski yazımda belirttiğim gibi tekraren bildiriyorum ki ; Milletimizden isteyenlere , en azından  yerli piyade tüfeklerinden satım işlemine başlansın , 
Bu tüfekler askeriyede muhafaza altına alınsın ,
İsteyenlere belli zamanlarda atış talimi yaptırılıp , topyekûn bir savaşa hazırlık yapılsın .

ABD gibi batı gibi para üzere kurulmamış bir memleketin ferdiyiz , gerektiği anda kanımızın son damlasına kadar feda etmeyede hazırız .

Yönetim erklerinden istediğimiz bu hazırlığı yapmaları , Edirne'den Kars'a ,Hakkari'den Mugla'ya her ferdin hazırlığı için artık elzem bir hal almış bulunmaktadır . 

Sevgi ve saygılarımla 
Murat Han Malkoçoğlu

YORUMLAR