Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 15:10

CMG CHİNE MEDİA GROUP CCTV, SRS MEDYA İLE TÜRKİYE’DE

Aydın Benli Siyaset Bilimci,  Araştırmacı Yazar
Aydın Benli Siyaset Bilimci, Araştırmacı Yazar
Giriş Tarihi : 20-11-2023 10:10

CMG CHİNE MEDİA GROUP CCTV, SRS MEDYA İLE TÜRKİYE’DE

ChinamediaGroup Dış ilişkiler koordinatörü DevidWang ve koordinatör WangYou ( CCTV) Türkiye çalışmaları için SRS Medya ile görüşmeler yaptı.

CMG Chıne Media Group CCTV CNR CRJ CCTN, Çin Medya Grubu (Çince: 中央广播电视总台; lit. Merkezi Radyo-Televizyon Genel İstasyonu), aynı zamanda Çin'in Sesi olarak da bilinir, Çin Halk Cumhuriyeti'nde radyo ve televizyon yayıncılığı yoluyla önde gelen devlet medya şirketidir. 21 Mart 2018'de Çin Merkezi Televizyonu, Çin Ulusal Radyosu ve Çin Radyosu Uluslararası dahil olmak üzere devlete ait tüm medya kuruluşlarının birleşimi olarak kuruldu. CMG, aşağıdakilerden oluşan geniş bir yayın ağını işletmektedir: yedisi uluslararası kanalın altı dilde içerik sunduğu 47 televizyon kanalı; Çinli izleyiciyi hedefleyen 17 radyo frekansı bandı ve küresel izleyiciyi hedefleyen 44 dilde radyo programı; üç büyük haber sitesi, çeşitli mobil uygulamalar ve hem Çin içinde hem de dışında bulunan platformlardaki sosyal medya hesapları; Yurt çapında tirajlı 17 gazete ve süreli yayın; 63 ülke ve bölgedeki bürolar tarafından desteklenen son derece etkili bir küresel haber toplama ve prodüksiyon ağı; ve dünya çapında 138 ülke ve bölgede 3.800'den fazla medya kuruluşuna (radyo, televizyon ve mobil internet) video haber hizmetleri sağlayan uluslararası haber ajansı CCTV+ yer alıyor.

Birleşik Arap Emirlikleri başkenti Abu Dhabi de Global Media Kongresi, 14-16 Kasım 2023 tarihleri ​​arasında Abu Dabi Ulusal Sergi Merkezi - ADNEC, Abu Dabi'de gerçekleşti.2023 yılında Global Medya Kongresi'nde, önde gelen uluslararası ve yerel markaların medyadaki en son teknoloji, ürün ve hizmetleri sergilediği sergi yer aldı.CMG Chine Media Group CCTV CNR CRJ CCTNÇin Merkez Televizyonu yani CCTV+ Global Medya Kongresine katıldı. Kongrede CCTV+ ChinamediaGroup Dış ilişkiler koordinatörü DevidWang ve koordinatör WangYou ( CCTV+ ) Türkiye çalışmaları için SRS Medya ile görüşmeler yaptıklarınıduyurdu. Kongrede Türkiye’yi temsil eden SRS medya sahibi ve Ulusal Sektör programı yapımcısı ve moderatörDr.Seyfettin Boğazlıile Çin Merkez televizyonu CCTV+ Türkiye’de ortak çalışmak için prensipte anlaştılar. Önümüzdeki günlerde Çin medya devi Türk ortağı SRS Medya şirketi ile Türkiye piyasasına girmeyi planlıyor.

Aydın Benli

Siyaset Bilimci Yazar

YORUMLAR
DİĞER YAZILARI FENOMEN ÖĞRETMENLER VE MEMURLAR YAZAR EDA BERFİNNAZ DİKER ANKARA’DA ERZURUMLU NAFİZ KOTAN KİMDİR? SU VE GIDA SAVAŞLARI SEYFETTİN BAĞAZLI’DAN ELMADAĞ’IN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK PROJELER ÖLÜYORUZ VE ÖLECEĞİZ AMAZAN PİŞKİN HOCA ÖLDÜRÜLDÜ TÜRK TELEKOM BAŞKENTTE SINIFTA KALDI İNSAN OLMAK HAYAT IŞIĞI ABU DHABİ’DE GLOBAL MEDİA KONGRESİ SARIKAMIŞ’TAN DÜNYAYA DR.SEYFETTİN BOĞAZLI MULULUĞUN SIRRI TÜRKYE’NİN İÇİNDE OLACAĞI SAVAŞA HAYIR! SEN Bİ DUR! ÖTEKİLEŞTİRİLEN ERKEKLER FENOMEN ÖĞRETMEN SEZONU AÇILDI! KONYA KULU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDE SIKANDAL ESKİ VE YENİ TÜRKİYE ÖLÜMSÜZLÜK İSRAFIN ENLERİ! KALBİMİN SESİ ROMANI FENOMEN ÖĞRETMENLER KİMİN UMURUNDA? SESSİZ KAHRAMANLAR ALGI BİR KURTULUŞUN HİKÂYESİ, SONKALE HAYMANA EN ÇOK İSRAF ETTİKLERİMİZ BAYRAMDA BÜYÜK VAHŞET! KİTAP ÖNERİSİ ZARİF AKYILDIZ ÇİÇEĞİNİ DUYDUNUZ MU? HEMŞERİM KULU’DAN TAHSİN EYİBİL MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU FATİH’İN ASKERLERİYİZ DEDİLER! BAŞKENTE EGO OTOBÜSÜNDE DEHŞET! EYVAH YİNE RİYA! EFSANE HEMŞİRE ESRA BİLEN KOCA YÜREKLİLER ENKAZIN ALTINDA CANLAR İLE BİRLİKTE İNSANLIK DA KALDI! OKUNMASI GEREKEN BİR KİTAP! OKUMAK LAZIM BİZ BİR YERDE HATA ETTİK AMA NEREDE? BU İŞTE BİR TUHAFLIK YOK MU? BİR KİTAP BİN UMUT DOĞU EKSPRESİ HAYMANA KARASI TUZLU KAHVE TERÖR BÜYÜK TEHLİKE DEİZM ANKARA, HAYMANA’DA KÜLTÜR VE SANAT ‘’AH D SMART YAKIŞMADI SANA ’ İNSAN İNSANA ŞİFA OLMALI ANKARA, MAMAK MİSKET ORTAOKULUNDA BÜYÜK SIKANDAL SEÇİME YAKLAŞIRKEN PTT KARGODA ULAŞILMAZ OLDU ’ŞİRİN İLÇE KULU’’ ‘’ÖĞRETMENLERİN SINAV KORKUSU’’ SEÇİME DOĞRU MAKAMA GÜÇ VERENLER