Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 11:11

Filistin için dönüm noktası 

Murat Han Malkoçoğlu ( Yaşam Koçu )
Murat Han Malkoçoğlu ( Yaşam Koçu )
Giriş Tarihi : 08-11-2023 09:43

Filistin için dönüm noktası 

Korkuyorum Filistin davasına ikna ettikleri kişi yada başkanlar vasıtası ile beklenilenin tersine Filistin o topraklardan taşınıp bir mahallenin isminden ibaret kalmaya mahkum olacak ve göstermelik olarak Kudüs'ün muhafız'lıgını ise Türkiye ye verip işkale kaldıkları yerden devam edecekler .

Bu girişi beklemiyenleriniz vardır bilirim ama ne zamanki bizim medyamız guzellemeler ve ABD ye bak ne şekilde tavrımızı gosterdik dediğinde , eski tabir ile bir bit yeniği olduğunu düşünüp sonrada düşündüğüm başımıza geldiğine çok defa şahit olduk .

Ülkemiz bunu akan kanları durdurmak için diye bir bahaneye sıgınsada gerçek ne yazıkki bu olmayacak .

Üzülüyorum ülkede bu şekilde bir birliktelik olduğu halde bizim bir bütün olduğumuz bu Kudüs davamizda tarihin sayfalarında ihanetle anılan bir işin parçası olmaktan korkuyor ve üzülüyorum .

Lütfen yönetim Erkleri sizlerden rica ediyorum ekmeğini yediğiniz bu topraklara ve sizi bağrına basıp iktidar yapan bu müslüman evlatlarına ihanetin en büyüğü olan filistindeki kuvvayi milliye olan Hamas ve Osmanlı'nın devami olan el kassam tugarlarına ihanet ederek karşılık vermeyin .

Korkumuz ile bizi yüz yüze bırakmayın !

Bizim bu korkumuzun yersizligini ispat edin !

Devleti Türkiye denilen ve cumhuriyet ile yönetilen bu topraklar İslam'ın her daim kala'sı olmuştur .
Bu kala'yı içten bir ihanet ile parcalarsanız,bir daha toplanma imkanı zor olur.
 
Evet zor olur ama yinede İslam dini bakidir toplanır, ihanetin ise bedelini tarih sizlere ve sizlere şimdi sessiz kalanlara cok ağır ödettirir .

Benim memleketim dir Kudüs şerif,  benim memleketim dir İstanbul , benim memleketimdir Mekke i mükerrem e, benim memleketimdir Medine i münevvere . 
Her birisi gözümün nurudur 

Bağdat düştü ,Şam düştü , Kudüs şerif ise 1948 de düştü, bu sessizliğimiz devam ederse korkarım Mekke i mükerreme de Medine i münevvere de İstanbul da yakında düşecektir . 

Bu bir karamsarlik yazısı değildir bu aslen hiyanete gidebilecek hassas dönemde alınacak yalnış kararlardan kaçınmanız için ümmeti Muhammed'in(sav) bir ferdi olan Devleti Türkiye'nin aslından olan şahsımın gayreti uyarısıdır.

Yakında ya Kudüs'ü şerifin kurtuluşu ve bayrağımızın orada dalgalanmasını göreceğiz yada çekinceleri min Allah (c.c.)muhafaza eylesin gerçekleşmesi ile ülkemizde bile huzurumuzun bitecegini göreceğiz . 

Evet yönetim Erkleri göreviniz çok zor biliyorum ama ya tarihe Yavuz Sultan Selim Han gibi geçeceksiniz yada Toulouse Kontu Raymond de Saint-Gilles geçeceksiniz . Yaradılmış Karar verici mercide olanlar sizlersiniz . 

Sizi izlemeye devam ediyoruz 

Sevgi ve saygılarımla 
Murat Han Malkoçoğlu

YORUMLAR