Fısıltı HABERLERİ
HV
25 NİSAN Perşembe 15:44

SEÇİME YAKLAŞIRKEN PTT KARGODA ULAŞILMAZ OLDU

Aydın Benli Siyaset Bilimci,  Araştırmacı Yazar
Aydın Benli Siyaset Bilimci, Araştırmacı Yazar
Giriş Tarihi : 03-10-2022 16:22

SEÇİME YAKLAŞIRKEN PTT KARGODA ULAŞILMAZ OLDU”  

Ulaşılmaz olan kurumların, siyasi iktidara kurduğu gizli ve etkili tuzaklarla alâkalı sürekli köşe yazıları ve haberler yapıyorum. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının önemli bir birimi olan ptt kargo seçime doğru yaklaşılırken diğer kurumlar gibi ulaşılamaz oldu. 

İstanbul Bağcılar ptt kargo şubesini aralıksız 021251511**  numarasından aradım ne operatör cevap verdi ne de ilgili birim. Dört saat sonra Bağcılar Kargo dağıtım biriminin baş müdürlüğünü 0212526** numaralı telefondan arayıp konuyu iletsemde yetkili hanım efendi ilgilenmedi wep sitelerine yönlendirdi. 

Vatandaşlara hizmet için kurulmuş ticari bir gelir elde eden PTT kargo kendilerine tahsis edilen iletişim numaralarına bakmayarak vatandaşları mağdur ediyor. 

Bu ulaşılmaz olmak önce ilgili bakanlığa sonrada hükümete ciddi oranda oy kaybettirecek gibi gözüküyor. Ulaşılmaz olmak kibir ve makamın verdiği egonun gereğidir. 

Bakanlık gece gündüz dev proje açılışları için  çalışsın dursun, bağlı şirketleri telefonlara bile bakmasın. Bu Ak partiye kurulmuş gizli tuzaktır, kurumlar ulaşılmaz oldukça vatandaş mağdur olacak mağdur vatandaş tepkisini sandıkta farklı şekilde gösterecektir.
       
Hizmet aşığı sayın Cumhurbaşkanımız ömrünü halkına hizmet için vakfetsin, hizmet etmesi  gereken birimler telefona bile çıkmasın. Naciz hane tavsiyemdir; 

Cumhurbaşkanlığı ve ilgili Bakanlıklar bünyesinde özel bir birim kurulsa ve bütün kamu kurum ve kuruluşları gizli müşteri tekniği ile denetlenip kontrol edilse hizmet aksamaz diye düşünüyorum. 

Burada amacım kurumları eleştirmek değil, hizmeti aksatan işgüzar personelleri kamuya bildirmektir. Kişiler kurumları bağlamaz. Allah’a ısmarladık. Hoşçakalın.

Aydın Benli
Siyaset Bilimci. 
Araştırmacı yazar.

YORUMLAR
DİĞER YAZILARI ERZURUMLU NAFİZ KOTAN KİMDİR? SU VE GIDA SAVAŞLARI SEYFETTİN BAĞAZLI’DAN ELMADAĞ’IN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK PROJELER ÖLÜYORUZ VE ÖLECEĞİZ AMAZAN PİŞKİN HOCA ÖLDÜRÜLDÜ TÜRK TELEKOM BAŞKENTTE SINIFTA KALDI İNSAN OLMAK HAYAT IŞIĞI CMG CHİNE MEDİA GROUP CCTV, SRS MEDYA İLE TÜRKİYE’DE ABU DHABİ’DE GLOBAL MEDİA KONGRESİ SARIKAMIŞ’TAN DÜNYAYA DR.SEYFETTİN BOĞAZLI MULULUĞUN SIRRI TÜRKYE’NİN İÇİNDE OLACAĞI SAVAŞA HAYIR! SEN Bİ DUR! ÖTEKİLEŞTİRİLEN ERKEKLER FENOMEN ÖĞRETMEN SEZONU AÇILDI! KONYA KULU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDE SIKANDAL ESKİ VE YENİ TÜRKİYE ÖLÜMSÜZLÜK İSRAFIN ENLERİ! KALBİMİN SESİ ROMANI FENOMEN ÖĞRETMENLER KİMİN UMURUNDA? SESSİZ KAHRAMANLAR ALGI BİR KURTULUŞUN HİKÂYESİ, SONKALE HAYMANA EN ÇOK İSRAF ETTİKLERİMİZ BAYRAMDA BÜYÜK VAHŞET! KİTAP ÖNERİSİ ZARİF AKYILDIZ ÇİÇEĞİNİ DUYDUNUZ MU? HEMŞERİM KULU’DAN TAHSİN EYİBİL MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU FATİH’İN ASKERLERİYİZ DEDİLER! BAŞKENTE EGO OTOBÜSÜNDE DEHŞET! EYVAH YİNE RİYA! EFSANE HEMŞİRE ESRA BİLEN KOCA YÜREKLİLER ENKAZIN ALTINDA CANLAR İLE BİRLİKTE İNSANLIK DA KALDI! OKUNMASI GEREKEN BİR KİTAP! OKUMAK LAZIM BİZ BİR YERDE HATA ETTİK AMA NEREDE? BU İŞTE BİR TUHAFLIK YOK MU? BİR KİTAP BİN UMUT DOĞU EKSPRESİ HAYMANA KARASI TUZLU KAHVE TERÖR BÜYÜK TEHLİKE DEİZM ANKARA, HAYMANA’DA KÜLTÜR VE SANAT ‘’AH D SMART YAKIŞMADI SANA ’ İNSAN İNSANA ŞİFA OLMALI ANKARA, MAMAK MİSKET ORTAOKULUNDA BÜYÜK SIKANDAL ’ŞİRİN İLÇE KULU’’ ‘’ÖĞRETMENLERİN SINAV KORKUSU’’ SEÇİME DOĞRU MAKAMA GÜÇ VERENLER