Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 09:18

SEYFETTİN BAĞAZLI’DAN ELMADAĞ’IN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK PROJELER

Aydın Benli Siyaset Bilimci,  Araştırmacı Yazar
Aydın Benli Siyaset Bilimci, Araştırmacı Yazar
Giriş Tarihi : 08-03-2024 10:16

SEYFETTİN BAĞAZLI’DAN ELMADAĞ’IN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK PROJELER

Yeniden refah Partisi Ankara Elmadağ ilçesine Seyfettin Boğazli’yı aday gösterdi. Yeniden Refahlı sempatik başkan adayı Seyfettin Boğazlı’dan Elmadağ’ın kaderini değiştirecek projeler dudak uçuklatıyor. Atamızın gözdesi, Ankara’nın incisi Elmadağ her gün kır sallaşırken daha önce kimsenin vaat etmediği ve dahi yapamayacağı projeleri Seyfettin Boğazlı açıkladı.

Akıllı şehir projeleri, kentsel dönüşüm projeleri, şehir bölge planlama projeleri, yenilenebilir enerji projeleri, gençlik, spor ve eğitim projeleri, çevre düzenleme/rekreasyon projeleri, sosyal içerikli projeler, tarım projeleri, sağlık projeleri, alt yapı projeleri, ulaşım projeleri, kültür, sanat ve turizm projeleri, kültürel yapı restorasyon/sokak sağlamlaştırma projeleri ve geçlere ve emeklilere yönelik onlarca projeleriyle Elmadağ’ı Ankara’nın en güzel ilçesi yapacağını açıkladı ve Elmadağlılara seslendi.

 

“ Çok kıymetli Elmadağ’lıhemşehrilerim;

  1. başkanına kavuşuyor, refaha kavuşuyor, Elmadağ muasır medeniyetler seviyesine kavuşuyor, Elmadağ hak ettiği istikbale kavuşuyor, Elmadağ adil düzen yönetimine kavuşuyor, Elmadağ hizmetle buluşuyor. Biz biliyoruz ve inanıyoruz dünya çapında yaptığımız hizmetleri ’a da getireceğiz, yapacağız başaracağız. Altyapı üst yapı ve temizlik işleri belediyenin asli görevidir, Asli görevini yerine getiremeyip 1-2 eser fotoğrafı paylaşarak belediyecilik yapılmaz.

Proje üretmek ve yapmak, işsiz gençlerimize iş imkânı sağlamak, sosyal yardımlarımızda ihtiyaç sahiplerine ayırt etmeden ulaşıp hizmet etmek, öğrenci, kadın, çocuklar ve ulu çınar emeklilerimize destek olmak öncelikli görevimizdir.

Tarım ve hayvancılık için büyük projelerimiz var, yenilenebilir enerji üretiminde büyük projelerimiz var, turizm de özellikle kanyon ve kayak merkezimiz için büyük projelerimiz var, esnaf ve sanatkârlarımıza büyük destek ve projelerimiz var, Belediyemize personel alımlarında liyakat öncelikli hedefimizdir.

Gençlerimize iş imkânı sağlayacak yatırımlarımız ve teşviklerimiz olacak. Yükseköğrenim gören gençlerimizi ücretsiz dil eğitimleri için yurt dışına göndereceğiz, ücretsiz dershane hizmeti sağlayacağız.

Belediye çalışanlarımızın durumunu iyileştirip aynı ekiple yola devam edeceğiz. Yeni nesil belediyeciliği Türkiye’de ilk defa Elmadağ’da biz başlatacağız. Dr. Fatih Erbakan hocamızın önderliğinde önce Türkiye sonra Elmadağ kazanacak. Daha önce başardık yine hep birlikte başaracağız.” Dedi.

Boğazlı Kimdir? Seyfettin Boğazli 1986 Kars Sarıkamış doğumlu evli ve iki çocuk babasıdır eşi Ankaralı olan Seyfettin Boğazli lisans eğitimini gazi üniversitesi, yüksek lisans Ankara sosyal bilimler üniversitesi, sertifika eğitimlerini de Amerika birleşik devletleri UTSA da tamamladı. 2019-2023 yılları arasında Avrupa Birliği Avrupa bölgeler Akademisi direktörlüğünü yaptı, şuan Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Komisyonu NGO WYS direktörlüğü yapmakta olup Yeniden Refah Partisi Ankara İl Başkan Yardımcısı ve Dış ilişkiler Başkanlığı yapmaktadır. Boğazlı bulunduğu pozisyonlar nedeniyle 117 ülke de yerelde kalkınma ve akıllı şehircilik alanında projelerde, programlarda ve konferanslarda bulunmuştur. Boğazlı anadil seviyesinde dört yabancı dil konuşa bilmektedir.

Bende bir siyaset bilimi uzmanı olarak böyle bilgili ve donanımlı bir başkanın diğer il ve ilçelere örnek olmasını temenni ediyorum. Allah’a ısmarladık, hoşça kalın…

Aydın Benli

YORUMLAR
DİĞER YAZILARI YAZAR EDA BERFİNNAZ DİKER ANKARA’DA ERZURUMLU NAFİZ KOTAN KİMDİR? SU VE GIDA SAVAŞLARI ÖLÜYORUZ VE ÖLECEĞİZ AMAZAN PİŞKİN HOCA ÖLDÜRÜLDÜ TÜRK TELEKOM BAŞKENTTE SINIFTA KALDI İNSAN OLMAK HAYAT IŞIĞI CMG CHİNE MEDİA GROUP CCTV, SRS MEDYA İLE TÜRKİYE’DE ABU DHABİ’DE GLOBAL MEDİA KONGRESİ SARIKAMIŞ’TAN DÜNYAYA DR.SEYFETTİN BOĞAZLI MULULUĞUN SIRRI TÜRKYE’NİN İÇİNDE OLACAĞI SAVAŞA HAYIR! SEN Bİ DUR! ÖTEKİLEŞTİRİLEN ERKEKLER FENOMEN ÖĞRETMEN SEZONU AÇILDI! KONYA KULU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDE SIKANDAL ESKİ VE YENİ TÜRKİYE ÖLÜMSÜZLÜK İSRAFIN ENLERİ! KALBİMİN SESİ ROMANI FENOMEN ÖĞRETMENLER KİMİN UMURUNDA? SESSİZ KAHRAMANLAR ALGI BİR KURTULUŞUN HİKÂYESİ, SONKALE HAYMANA EN ÇOK İSRAF ETTİKLERİMİZ BAYRAMDA BÜYÜK VAHŞET! KİTAP ÖNERİSİ ZARİF AKYILDIZ ÇİÇEĞİNİ DUYDUNUZ MU? HEMŞERİM KULU’DAN TAHSİN EYİBİL MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU FATİH’İN ASKERLERİYİZ DEDİLER! BAŞKENTE EGO OTOBÜSÜNDE DEHŞET! EYVAH YİNE RİYA! EFSANE HEMŞİRE ESRA BİLEN KOCA YÜREKLİLER ENKAZIN ALTINDA CANLAR İLE BİRLİKTE İNSANLIK DA KALDI! OKUNMASI GEREKEN BİR KİTAP! OKUMAK LAZIM BİZ BİR YERDE HATA ETTİK AMA NEREDE? BU İŞTE BİR TUHAFLIK YOK MU? BİR KİTAP BİN UMUT DOĞU EKSPRESİ HAYMANA KARASI TUZLU KAHVE TERÖR BÜYÜK TEHLİKE DEİZM ANKARA, HAYMANA’DA KÜLTÜR VE SANAT ‘’AH D SMART YAKIŞMADI SANA ’ İNSAN İNSANA ŞİFA OLMALI ANKARA, MAMAK MİSKET ORTAOKULUNDA BÜYÜK SIKANDAL SEÇİME YAKLAŞIRKEN PTT KARGODA ULAŞILMAZ OLDU ’ŞİRİN İLÇE KULU’’ ‘’ÖĞRETMENLERİN SINAV KORKUSU’’ SEÇİME DOĞRU MAKAMA GÜÇ VERENLER