Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 09:57

TÜRK TELEKOM BAŞKENTTE SINIFTA KALDI

Aydın Benli Siyaset Bilimci,  Araştırmacı Yazar
Aydın Benli Siyaset Bilimci, Araştırmacı Yazar
Giriş Tarihi : 30-12-2023 18:37

TÜRK TELEKOM BAŞKENTTE SINIFTA KALDI

 

Başkentimizin merkezinde sürekli arıza nedeni ile kesilen internet ağı vatandaşı çileden çıkardı. Ankara’nın göbeğinde Alsancak Mahallesinde sık sık internetin kesilmesi vatandaşları çileden çıkardı. Çocuğu ders çalışanlar, evinden çalışanlar, internette işi olanlar sürekli uzun süreli internetlerinin kesildiğini, günlerce internetlerinin gelmediğini, boşuna kullanmadıkları internetin faturasını ödediklerinden yakındılar. Alsancak mahallesi sakinleri Türk Telekom internet sağlayıcı firmasının sık sık arıza nedeni ile internetlerinin kesilmesinden yakındılar ve bu kesintilerin son bulması için Türk Telekom yetkililerinin bir çözüm bulmasını istediler.

Konu ile ilgili Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradığımda “bölgede genel bir arızanın olduğu ve 1 Ocak 2024’de kadar arızanın tamir edileceğini” söylediler. Etimesgut Alsancak Mahalle sakinleri yeni yıla internetsiz girecek. Dünya teknoloji devleri teknoloji ile atılım hamlesi yaparken Türkiye Cumhuriyeti’nin Başkenti Alsancak Mahallesinin İnternetsiz 2024’de girmesi manidar.

Türk Telekom yetkilileri ve ilgili kurumlarımızın bu sorunun giderilmesi ve bu kesintilerin olmaması için gerekli hassasiyeti göstermeleri çağımızın ve gelişmişliğimizin bir gereğidir diyorum. Başkente durum bu Allah’a ısmarladık, hoşça kalın.

 

Haber: Aydın Benli

Siyaset Bilimci, Araştırmacı Yazar.

 

YORUMLAR
DİĞER YAZILARI YAZAR EDA BERFİNNAZ DİKER ANKARA’DA ERZURUMLU NAFİZ KOTAN KİMDİR? SU VE GIDA SAVAŞLARI SEYFETTİN BAĞAZLI’DAN ELMADAĞ’IN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK PROJELER ÖLÜYORUZ VE ÖLECEĞİZ AMAZAN PİŞKİN HOCA ÖLDÜRÜLDÜ İNSAN OLMAK HAYAT IŞIĞI CMG CHİNE MEDİA GROUP CCTV, SRS MEDYA İLE TÜRKİYE’DE ABU DHABİ’DE GLOBAL MEDİA KONGRESİ SARIKAMIŞ’TAN DÜNYAYA DR.SEYFETTİN BOĞAZLI MULULUĞUN SIRRI TÜRKYE’NİN İÇİNDE OLACAĞI SAVAŞA HAYIR! SEN Bİ DUR! ÖTEKİLEŞTİRİLEN ERKEKLER FENOMEN ÖĞRETMEN SEZONU AÇILDI! KONYA KULU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDE SIKANDAL ESKİ VE YENİ TÜRKİYE ÖLÜMSÜZLÜK İSRAFIN ENLERİ! KALBİMİN SESİ ROMANI FENOMEN ÖĞRETMENLER KİMİN UMURUNDA? SESSİZ KAHRAMANLAR ALGI BİR KURTULUŞUN HİKÂYESİ, SONKALE HAYMANA EN ÇOK İSRAF ETTİKLERİMİZ BAYRAMDA BÜYÜK VAHŞET! KİTAP ÖNERİSİ ZARİF AKYILDIZ ÇİÇEĞİNİ DUYDUNUZ MU? HEMŞERİM KULU’DAN TAHSİN EYİBİL MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU FATİH’İN ASKERLERİYİZ DEDİLER! BAŞKENTE EGO OTOBÜSÜNDE DEHŞET! EYVAH YİNE RİYA! EFSANE HEMŞİRE ESRA BİLEN KOCA YÜREKLİLER ENKAZIN ALTINDA CANLAR İLE BİRLİKTE İNSANLIK DA KALDI! OKUNMASI GEREKEN BİR KİTAP! OKUMAK LAZIM BİZ BİR YERDE HATA ETTİK AMA NEREDE? BU İŞTE BİR TUHAFLIK YOK MU? BİR KİTAP BİN UMUT DOĞU EKSPRESİ HAYMANA KARASI TUZLU KAHVE TERÖR BÜYÜK TEHLİKE DEİZM ANKARA, HAYMANA’DA KÜLTÜR VE SANAT ‘’AH D SMART YAKIŞMADI SANA ’ İNSAN İNSANA ŞİFA OLMALI ANKARA, MAMAK MİSKET ORTAOKULUNDA BÜYÜK SIKANDAL SEÇİME YAKLAŞIRKEN PTT KARGODA ULAŞILMAZ OLDU ’ŞİRİN İLÇE KULU’’ ‘’ÖĞRETMENLERİN SINAV KORKUSU’’ SEÇİME DOĞRU MAKAMA GÜÇ VERENLER