Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 14:37

TÜRKYE’NİN İÇİNDE OLACAĞI SAVAŞA HAYIR!

Aydın Benli Siyaset Bilimci,  Araştırmacı Yazar
Aydın Benli Siyaset Bilimci, Araştırmacı Yazar
Giriş Tarihi : 23-10-2023 11:38

 

TÜRKYE’NİN İÇİNDE OLACAĞI SAVAŞA HAYIR!

Milleti galeyana getirirken, sokak ve toplumsal fayları Filistin mağduriyeti üzerinden ateşlemeye çalışan bazı Din tüccarları Mehmetçik Filistin’e diye Halkı sokak eylemlerine çağırıyor. Ülkemizin etrafı ABD, İNGİLİZ’ler ve RUS’lar tarafından tamamen kuşatılmışken, Yunanistan, Ermenistan ve PYD-PKK ve diğerleri bize saldırmak için fırsat kollarken, amaçları Filistin değil 2000 yıllık köklü bir devlet geleneği olan son Türk şahlanışını durdurmak ve Ülkemizi ABD ve diğer devletler ile savaşa sokmak.

Etrafımızda ki komşu ülke ve denizlerde konuşlandırılmış ABD ve İNGİLTERE’ninaskeri üstlerinde ki uçak ve diğer silahlar Dünyayı kana bulayacak kadar çok.Bu devletler yıllardır yığınak ve askeri üstler açtılar niye bizim etrafımızda askeri yığınaklar yaptılar hiç düşünmediniz mi?

Filistin Devleti Fırat kalkanında bizi kınamadı mı? Mavi vatanda Yunanistan’ın yanında olmadı mı? Karabağ savaşında Ermeni’nin yanında olmadı mı? K.K.T.C Müslüman bir devlet değil mi de Filistin tanımıyor? Doğu Türkistanlı Müslümanlar zulüm altında ölüyor, Filistin devleti onlar için ağladı mı? Bosna Hersek’te Sırplar Müslümanları katletti neredeydi Arap kardeşlerimiz? Arakanda Müslümanlar katledildi neredeydiler? Halepçe katliamında Kürtler katledildi neredeydiler? PKK bebekleri katlederken neredeydiler? Kırım işgal edilirken neredeydiler? Daha niceleri… Bazen kardeş olmakta yetmiyor, Habil ile Kabil’de kardeşti, Hz. Yusuf’u kuyuya atanlarda kardeşti, bizi kardeşlerimiz kuyuya atacaklar dikkatli olmak lazım.

Dostumuzu düşmanımızı dışarda aramayın içimizde arayın. Mehmetçik Filistin’e diyenlere sınırları açın vallahi üç-beş kişi gider onlarda pişman olur geri gelir. Halkı sokağa döküp polisle halkı karşıya getirenlerin amacı Filistin değil uyanık olun. Kimi bu Filistin mağduriyeti üzerinden para toplamak kimi ABD ve İNGİLİZ ajanlığı yaparak bizi savaşa sokmak. Kimi siyasetçilerin derdide gündemde kalıp oy toplamak,algı operasyonu yapıp Türkiye’yi savaşa sokmak. Büyük tehlike kapımızda. Aklınızı başınıza alın ÖNCE VATAN, Önce TÜRKİYE. Bizim gidecek bir yerimiz yok burada hedef Türkiye bilerek savaşın içine çekiliyoruz. Savaş bize sıçrarsa felaket olur. Savaş televizyonda izlediğimiz gibi değil. Tecavüzler, ölümler, açlık, yokluk, işkenceler aklınıza gelecek her türlü kötülük ve fenalıkları biz yaşayacağız televizyonda izlemeyeceğiz. Bunları düşünün sakın Ülkemizi savaşın içine sürüklemeyin.

Burada hedef Vatanımız; Türkiye eski Türkiye değil, İstihbaratımız çok güçlü her ülkede operasyon yapıyor, askerimiz çok güçlü, savunma sanayisinde ilerledik Sihalar, Koralımızla, füzelerimizle dünyaya korku veriyoruz, silah sanayisini elinde tutanlar güçlenmemizi istemiyor. Yıllardır ekonomik savaş halindeyiz, dış güçler onlarca darbe ve darbe girişimi yaptırmadılar mı? Şimdide hem içerden karıştırıp, hem de Kahramanlarımızı İsrail Devleti ile savaştırmak. Bizim İsrail ile bir sorunumuz yok ki!İsrail Devleti14 Mayıs 1948 de kurulduğunda ilk tanıyan Müslüman nüfuslu ülke Türkiye oldu. Arap kardeşlerimiz petrol milyarderi paraları var askerleride var, onlar gitsin savaşsın sonuçta ırkdaşları, niye sadece kınamak ile yetiniyorlar hiç düşündünüz mü? Hamas paraşütle festival alanına saldırıp silahsız sivilleri katlederken Mossad’ın bundan haberi yokmuş? Peki, düşünmediniz mi? Dünyanın en iyi istihbaratlarından olan Mossad bu saldırıdan haberi olmayacak? Mantıklı olun bir Müslüman masum ve günahsız kimseyi öldüremez haram.

“Savaşı zenginler başlatır fakirler ölür.” Savaşan iki tarafında kayıpları var savaşın acımasız kuralı bu, iki tarafında savaşı bitirmesi masum halkın ölmemesi için gerekli bir siyasi karar olacaktır.

Sayın Başkomutanım, Sayın Bilge Liderim Türkmen beyim; Filistin orada gitmek isteyene mani olmayın gitsinler ama kahramanlarımız giderse büyük bir tuzağın içine düşmüş oluruz. Filistin’den öncelikli sorunumuz, etrafımız kuşatılmış bu sorunu nasıl bertaraf ederiz onu düşünmek lazım. Filistin için yardım parası toplayanlarında sıkı denetlenmesi lazım diye düşünüyorum, masumların üzerinden büyük para kazanma hesapları yapacak kötü niyetliler olacaktır. Yurdu müdafaa etmek için top yekûn seferberlik ilan edilmesi lazım diye düşünüyorum. Bu konu İktidarın ve muhalefetin ortak konusu olmalı ve iktidar ve muhalefetBaşkomutanımız Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında birleşmelidir diye düşünüyorum. Bende bir nefer olarak Liderimin ve Ordumun yanında ve emrindeyim. Yüce Allah vatanımı ve vatandaşımı korusun, kahraman ordumuzu her daim muzaffer etsin. Amin.

Savaş insanlık suçudur ve savaşın her türlüsünü lanetliyorum.

Aydın Benli

Siyaset Bilimci Yazar

YORUMLAR
DİĞER YAZILARI FENOMEN ÖĞRETMENLER VE MEMURLAR YAZAR EDA BERFİNNAZ DİKER ANKARA’DA ERZURUMLU NAFİZ KOTAN KİMDİR? SU VE GIDA SAVAŞLARI SEYFETTİN BAĞAZLI’DAN ELMADAĞ’IN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK PROJELER ÖLÜYORUZ VE ÖLECEĞİZ AMAZAN PİŞKİN HOCA ÖLDÜRÜLDÜ TÜRK TELEKOM BAŞKENTTE SINIFTA KALDI İNSAN OLMAK HAYAT IŞIĞI CMG CHİNE MEDİA GROUP CCTV, SRS MEDYA İLE TÜRKİYE’DE ABU DHABİ’DE GLOBAL MEDİA KONGRESİ SARIKAMIŞ’TAN DÜNYAYA DR.SEYFETTİN BOĞAZLI MULULUĞUN SIRRI SEN Bİ DUR! ÖTEKİLEŞTİRİLEN ERKEKLER FENOMEN ÖĞRETMEN SEZONU AÇILDI! KONYA KULU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDE SIKANDAL ESKİ VE YENİ TÜRKİYE ÖLÜMSÜZLÜK İSRAFIN ENLERİ! KALBİMİN SESİ ROMANI FENOMEN ÖĞRETMENLER KİMİN UMURUNDA? SESSİZ KAHRAMANLAR ALGI BİR KURTULUŞUN HİKÂYESİ, SONKALE HAYMANA EN ÇOK İSRAF ETTİKLERİMİZ BAYRAMDA BÜYÜK VAHŞET! KİTAP ÖNERİSİ ZARİF AKYILDIZ ÇİÇEĞİNİ DUYDUNUZ MU? HEMŞERİM KULU’DAN TAHSİN EYİBİL MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU FATİH’İN ASKERLERİYİZ DEDİLER! BAŞKENTE EGO OTOBÜSÜNDE DEHŞET! EYVAH YİNE RİYA! EFSANE HEMŞİRE ESRA BİLEN KOCA YÜREKLİLER ENKAZIN ALTINDA CANLAR İLE BİRLİKTE İNSANLIK DA KALDI! OKUNMASI GEREKEN BİR KİTAP! OKUMAK LAZIM BİZ BİR YERDE HATA ETTİK AMA NEREDE? BU İŞTE BİR TUHAFLIK YOK MU? BİR KİTAP BİN UMUT DOĞU EKSPRESİ HAYMANA KARASI TUZLU KAHVE TERÖR BÜYÜK TEHLİKE DEİZM ANKARA, HAYMANA’DA KÜLTÜR VE SANAT ‘’AH D SMART YAKIŞMADI SANA ’ İNSAN İNSANA ŞİFA OLMALI ANKARA, MAMAK MİSKET ORTAOKULUNDA BÜYÜK SIKANDAL SEÇİME YAKLAŞIRKEN PTT KARGODA ULAŞILMAZ OLDU ’ŞİRİN İLÇE KULU’’ ‘’ÖĞRETMENLERİN SINAV KORKUSU’’ SEÇİME DOĞRU MAKAMA GÜÇ VERENLER