Fısıltı HABERLERİ
HV
19 MART Salı 09:18
Advert

DUNDEN BUGÜNE KADRO !

Hayrettin BULUT
Hayrettin BULUT
Giriş Tarihi : 13-10-2022 13:03

DUNDEN BUGÜNE 
KADRO !

Evde bakım hizmeti sosyal devlet olmanın  ve  sosyal  belediyeciliğin temel   gereksinimlerinden biridir.

Bu konuda yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesi'ni takdir ediyorum ,ama velakin bu konuda Bazı şeylerin noksan olduğunu düşünüyorum kendi fikrimce Örneğin bu hizmeti veren personelin maaş ,prim ,mesai ve ücretlerinin nasıl olduğunu merak ediyorum.

Buyuk sehir belediyesinin evde bakım hizmetlerinden alıntı aktarıyorum. 

"Belediyemiz sınırlarıiçerisinde 17 ilçede müracaat veya ihbar edilmiş olan sosyo-ekonomik yoksulluk ve yoksunluk içinde bulunan günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen hasta, yatağa bağımlı, engelli ve yaşlılara; tedavi, bakım, refakat, eğitim, yönlendirme yapmak ve Ambulansla Hasta Nakil Hizmetini gerçekleştirerek, hastaların, gereksinimi doğrultusunda yaşam kalitesini ve toplumsal saygınlığının korunmasını ve gereksiz yere hastaneye yatışlarını önlemek amaçlanmıştır."
 
"İnsanı yaşattı devler yaşasın "
          " Edebali"

Gece ,gündüz demeden canla başka Bursa ve insanlık için çalışan bu çalışanları unutmayın. 

Sosyal ve insanı amacli olduğuna inanırım.

Konuya başlarken de bahsettim bu tür pirojeler taktire şayandır. 

Gelelimki bu işlerde çalışanların özlük hakları ve maaş durumu nedir. Bunlarda belediyenin asıl işini yapan calisanlardir .

Bu çalışan personelin

 "taşeron firmaya
vermektense "

Kadroya alına bilir 
Buyuksehire, ve Sayın kıymetli yöneticilerine  sesleniyorum 150 yi aşkın  çalışanın büyük şehir  belediyesi  kadrosuna alınması için bir çaba sarfetmelerini diliyorum .

Şunu belirtmek isterimki  bu  insanların kadro talebi var.

Yine Büyükşehir Belediyesi sn baskana ve ekibine  iyi çalışmalar dilerim. 

Taktir sizlerindir!

Hayrettin Bulut

YORUMLAR
DİĞER YAZILARI YAŞAMAK YAŞATMAK İSTİYORUZ KORKMA  !..  DEPREM DEĞİL BİLİNÇSİZ YAPILAŞMA İNSANI ÖLDÜRÜR!  SEVGİ KARŞILIKSIZ İLAÇTIR  !  Haydi Bursa şimdi birlik zamanı.Bursa için el, ele Cumhuryet Halk Prtisi inegöl ilcesinin kıymetli üyeleri .  UĞURLAR  ÖLMEZ  !  DOĞAYI SEV ORMANLARI KORU !  Basın Milletin Ortak Özgür Sesidir Üyesi Olduğum      EMNİYETLİ HAYAT DERNEĞİ'nin BURSA'NIN  İLMEK İLMEK SEVGİSİ TÜM YURDU SARACAK.  ATATÜRK  KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR GÜN GELE  HARMAN OLA SARIKAMIŞ YA İSTİKLAL YA ÖLÜM SANATLA BULUŞAN ELLER OYMA SANATÇISI  AHMET USLU  BURSA BURSA'DAN  KARS'A İLMEK İLMEK SEVGİ KÖPRÜSÜ  OLGUN OKTAY DEMİRCAN İLE  DENİZLİ'DE DEĞİŞİM  ZAMANI EY İNSANLIK!...  KADIN OLMAK SUÇMU?  BU  ÇOĞRAFYADA.  BAŞ ÖGĞRETMEN  MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ATATÜRK DİYOR 'Kİ!  YURT SULH, CİHANDA SULH...  SÜRGÜNDE KAYBOLUP GİDEN HAYATLAR AHISKA!  "Unutma, unutturma" GAZİ MUSTAFA  KEMAL ATATÜRK Ulusların  milli kahramanları vardır.  BURSA'NIN UMUDU  İLMEK İLMEK  SEVGİ GURUBU  !  İLELEBET YAŞASİN  CUMHURİYET!  CUMHURİYET VE KADIN!  EL ATKI YAŞASIN  LANETLİYORUM! Muhtar Küçük Ağa Büyük Taarruz ve Başkomutan BURSADA BAL GÖÇ RUZGARI BURSA'NIN HOŞ SEDASINDAN GÜZEL NAĞMELER YAŞANTIMIZI ŞEKİLLENDİREN KADINLAR ! İLK ADIM 19 MAYIS BURSA'YA BAHAR ÇOKTAN GELMİŞ ! HAYIRLI RAMAZANLAR! BEN ANA 'YIM ! ÇÜNKÜ BİR KADINIM! ÜLKEM RANTA KURBAN GİTMESİN GEÇMİŞ OLSUN ÜLKEM ! ZEYTİNİN MUCİZESİ ALTIN YÜREKLİ KADIN ! SESİM OLURMUSUN DÜNYA DUYSUN ! SİYASETTE CESUR KADIN ! BULUT KADIN SİZLERLE !.. UNUTMAYINKİ SEVGİ İLAÇTIR! BAŞ ÖĞRETMEN MUSTAFA KEMAL SEVMEYİ UNUTTUK GALİBA! ŞİİRE KADIN'CA DOKUNUŞ! MİLLİ KAHRAMAN GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ONLARIN ADI Z KUŞAĞI 29 EKİM YAŞASIN CUMHURİYET ! ŞAİRCE "EZELDEN YARALI"! MOR EŞARP VE SIRLARI ! TOPRAĞIN ELLERİ ! ANADOLUDAN BİR SELAM VAR ! EĞİTİM CİDDİ . MİLLİ MESELEDİR ŞAKAYA GELMEZ! NERESİNDEN BAKARSANIZ ! SANAT'TA KADIN ESİNTİSİ ! YURTTA SULH CİHANDA SULH! KURTULUŞA GİDEN YOL 30 AĞUSTOS BÜYÜK TAARU ŞANLI TARİHİMİZ ANAFARTALAR KANAYAN YARA EMLAK PİYASASI ! SINIR ÖTESİNDE ATATÜRK KİMDİR!
ÇOK OKUNANLAR